用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 得15分自行分配學位係咪實無份??
go

得15分自行分配學位係咪實無份?? [複製鏈接]

得15分自行分配學位係咪實無份??
有無媽咪可以講下第一round得15分派到咩學校?
Thanks!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

可以試下報 d 冇宗教嘅學校
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

醒目開學勳章 王國長老

都唔係架, 之前有人報過料, 聖心, st paul's catholic, 天神等, 都有15分入既例子 (當然好多個至中一個啦)
所以15分絕對唔係絕望(樓主可以search下有個topic叫"20分, 十拿九穩既學校"之類)
我呢d 10分就真係絕望喇........
原帖由 esmehouse 於 09-9-23 12:45 PM 發表
可以試下報 d 冇宗教嘅學校

醒目開學勳章

手持15分唔係=0, 只係微, 中取有如中獎, 以囝囝學校為例, 舊年15分round 1有人入到嘉諾撒(net14), 炮米(net14), 培僑(net 16)吧!!

原帖由 purplechung 於 09-9-23 12:26 發表
得15分自行分配學位係咪實無份??
有無媽咪可以講下第一round得15分派到咩學校?
Thanks!

回覆 4# 臻媽 的文章

好多謝你地既意見~
等我去 "20分, 十拿九穩既學校" search 下先.

有d below 15 分仲慘

請問大家所講的15分,20分,是包括了適齡學童的10分嗎?

係呀,已包括了適齡學童的10分

原帖由 ^O^ 於 09-9-25 10:38 發表
請問大家所講的15分,20分,是包括了適齡學童的10分嗎?
‹ 上一主題|下一主題