用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山N1幼兒園邊間好?
go

馬鞍山N1幼兒園邊間好? [複製鏈接]

馬鞍山N1幼兒園邊間好? 各位媽媽會點選 ?? Greenfield, Think, 康傑, 合一堂.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 vwywv 於 09-9-22 11:02 發表
馬鞍山N1幼兒園邊間好? 各位媽媽會點選 ?? Greenfield, Think, 康傑, 合一堂.

兩文三語做得唔錯, 唔介意校舍細, 學費貴~ think
地方大, NET/普通話樣樣有d, 課程都算深, 活動又多, 無學卷但學費較相宜, 有半日/全日揀 ~ 康傑
地方大, 第時有學卷, 全日, 課程可能較淺 ~ 合一堂

Greenfield, sorry, 個人覺得無乜突出之處, 因為要國際班都唔會揀佢, 學費又唔平, 係易入囉! think 同合一堂都要爭位..

有冇人讀過康傑N班可以比D COMMENT嗎?
老師有冇愛心?師生比例?
Thank You!!

醒目開學勳章

原帖由 meowmeow727 於 09-10-6 16:55 發表
有冇人讀過康傑N班可以比D COMMENT嗎?
老師有冇愛心?師生比例?
Thank You!!

你去BK 沙田媽媽會搵啦!

上次去富安花園探人,原本那裡有間威寶,環境幾好,詳程有無人知呀?

我剛剛同仔仔in 左綠茵,感覺一般,唔值得咁貴,而且真係應該你報就入…

威寶校舍靚,不過比較集團式經營,好似都唔係好多人讀。

原帖由 mukyin 於 09-10-19 22:51 發表
我剛剛同仔仔in 左綠茵,感覺一般,唔值得咁貴,而且真係應該你報就入…

威寶校舍靚,不過比較集團式經營,好似都唔係好多人讀。

請問您話"威寶比較集團式經營,好似都唔係好多人讀。" 請問可唔可以解釋吓...thank you!
‹ 上一主題|下一主題