用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

升中結果 [複製鏈接]

請問李宗德既升中成績如何?  網上找不到有關資料, 小朋友在李宗德是否三文兩語都很強? 其他學科又如何呢?  請分享.
   0    0    0    0

原帖由 niklaus903 於 09-9-18 22:36 發表
請問李宗德既升中成績如何?  網上找不到有關資料, 小朋友在李宗德是否三文兩語都很強? 其他學科又如何呢?  請分享.

niklaus :

學校剛剛先運作2星期, 通常都唔會咁快出通知.. 請內心等代..

另有關學校既問題, 其實家長可以試試睇返較早前既一d topic , 因為都有好多家長提問過 ...
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-21 05:06 發表

niklaus :

學校剛剛先運作2星期, 通常都唔會咁快出通知.. 請內心等代..

另有關學校既問題, 其實家長可以試試睇返較早前既一d topic , 因為都有好多家長提問過 ... ...

但學校係唔興post 升中結果出嚟。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

在高小家長會時, 我所聽見既係校長已說明升中結果是不會公開的, 原因教育局建議不要公開學生名次及升中派位結果, 公開與否對學生個人成績派位沒大影響,但小五/六家長可向班主任個別問學生屬那一個banding, 如有錯漏, 請指正!
http://i239.photobucket.com/albums/ff277/tammylaw2000/cmama150.gif[/img]

原帖由 wawaliluk 於 09-9-22 13:40 發表

但學校係唔興post 升中結果出嚟。

WAWA :

真係唔知佢興唔興, 但上年有POST過出嚟, 但D資料就真係一D都唔詳盡囉! 哈~~ 不過大家都會明白, 呢點亦係我校作風...
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-27 19:30 發表

WAWA :

真係唔知佢興唔興, 但上年有POST過出嚟, 但D資料就真係一D都唔詳盡囉! 哈~~ 不過大家都會明白, 呢點亦係我校作風...

吓! 校網post 出嚟d 資料係一堆中學名, 無錯有好多係名校, 但唔知有幾多個學生入到?

可能只係十間好學校, 只得十個學生入左, 天知道?!
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節
‹ 上一主題|下一主題