用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 我五年前買左個琴,但學左兩年就無學,依家想賣左個琴, ...
go

我五年前買左個琴,但學左兩年就無學,依家想賣左個琴,有無人有興趣? [複製鏈接]

我五年前買左個琴,但學左兩年就無學,依家想賣左個琴,有無人有興趣?

: 我五年前係Tom Lee買左個差唔多$16000既Ottostein鋼琴(黑色,約110cm高),但學左兩年就無學,個琴一路擺係屋企,依家想賣左佢,有冇人有興趣?有既話就PM我,等我send d 相比你睇啦∼ 唔該晒 :) (我諗價錢六千既七千吧,不過價錢可以傾既......)

仲有,奉勸各位家長,係買琴既時候真係要三思,如果學學下唔學,到時個琴就好似我咁,唔知點算!  

Re: 我五年前買左個琴,但學左兩年就無學,依家想賣左個琴,有無人有興趣?

Please check PM
[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_56.gif[/img]

Re: 我五年前買左個琴,但學左兩年就無學,依家想賣左個琴,有無人有興趣?

I'm interested. Please check PM.
該用戶已被刪除

Dear aubergine,

請問部琴賣咗未?

Pls check PM

Sold?
If not, what districts?
‹ 上一主題|下一主題