用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 學HOP Phonics -家長感受
go

學HOP Phonics -家長感受 [複製鏈接]

我個女讀咗HOP一段時間確實都幾有用,有次我同佢出街,佢見到有個招牌寫住"B"嘅字,佢就好大聲講  "BABABA",之後仲不斷教我怎樣講。我知道她真的學到基本單音,我好開心,希望佢會不斷進步。
   0    0    0    0

原帖由 CuteCute.Mom 於 09-9-14 15:36 發表
我個女讀咗HOP一段時間確實都幾有用,有次我同佢出街,佢見到有個招牌寫住"B"嘅字,佢就好大聲講  "BABABA",之後仲不斷教我怎樣講。我知道她真的學到基本單音,我好開心,希望佢會不斷進步。 ...

你個女幾大啊 ! 睇左幾耐,  我都訂了一套PRE-K 個SET比我仔 , 不過10月中先到

yahoo拍賣都係$680有現貨仲包埋送貨

原帖由 bjtower2 於 09-9-16 15:45 發表

你個女幾大啊 ! 睇左幾耐,  我都訂了一套PRE-K 個SET比我仔 , 不過10月中先到

係真係唔好唸住save個一二百, 如果自己唔識拼音個原理, 買左教材都無用, 又報唔到course.

原帖由 mariemariebb 於 09-11-5 19:56 發表
係呀﹗雖然平, 但係報唔到0的course咪冇用... 我自己又唔識教, 加上冇咁多時間, 都係去報course好...仲有得拎証書添.

‹ 上一主題|下一主題