用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

1B 家長請幫忙 [複製鏈接]

放學後發現忘記帶手冊,請問有什麼功課要做或明天要帶,煩各位媽咪幫手,
   0    0    0    0

鎧惠,

1. Paste a photo on the 2 library cards and laminate them.
2. 寫作(一) + 書圖
3. 21/9 (一) 完成自習篇章單元(一)
4. Maths bk p.14-16
5. Read c019 and c022
6. Penm (5) (6)

原帖由 鎧惠 於 09-9-14 14:18 發表
放學後發現忘記帶手冊,請問有什麼功課要做或明天要帶,煩各位媽咪幫手,

原帖由 mmak 於 09-9-14 07:19 PM 發表
鎧惠,

1. Paste a photo on the 2 library cards and laminate them.
2. 寫作(一) + 書圖
3. 21/9 (一) 完成自習篇章單元(一)
4. Maths bk p.14-16
5. Read c019 and c022
6. Penm (5) (6)

...

thanks!

我們返學校取回,因為怕是遺失了,不是忘記帶回家,與其成晚唔安樂,都係回去攞番好D
多謝您的通知,18/9見面啦

鎧惠,

好彩, 本手冊唔係遺失了...
18/9見面啦 !

原帖由 鎧惠 於 09-9-14 20:22 發表

thanks!

我們返學校取回,因為怕是遺失了,不是忘記帶回家,與其成晚唔安樂,都係回去攞番好Dmouth:" />
多謝您的通知,18/9見面啦

momochiu,

我囡本手冊寫《我的家》+ 默補(一)

我估 默補(二)係下一次, 但如果有時間我都會幫個囡溫定先...

原帖由 momochiu 於 09-9-18 22:01 發表
想請問1B班家長, 中黙包supplementary (一), 咁(二)呢? 要唔要黙?  多謝幫忙!!

‹ 上一主題|下一主題