用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方樂趣九龍塘-有無準備插班ga媽媽入黎傾下 ...
go

方方樂趣九龍塘-有無準備插班ga媽媽入黎傾下 [複製鏈接]

今日同b女去in n1 10月插班, 唔知點解覺得感覺唔太好!!!唔知係咪自己錯覺呢???
因為得我同b女in, 無其他小朋友, 問左我b女3條問題, , 又無比我b女warm up, 我b女可能怕羞1條都無答,但都收左, 感覺好求其,in到叫我比$前後都無5分鐘 就叫我比$$$,  學費+校服+書 交$4xxx, 又無比任何單張我see, 收我$30又唔比單, 其他kg都有單啦!!都唔係$ ga問題!!!

有無準備插班ga媽媽, 或者而家讀緊ga媽媽可以解答我, 你地係咪咁架呢??

同埋唔知點解九龍塘n1 好多都無晒位, 剩係得方方有位, 一定係有d問題ga??????
   0    0    0    0

我都想比呀囡讀 "方方" 好定唔好呀?

你囡囡係 2009-2010插班生? 咁你點解會揀方方? 我都搜羅緊 for 2010-2011, 聽完你 comment 都1516......

CXYen
因為我早一年無報n1, 一直都無想過比我個女讀n1, 但只從我b女番左playgroup之後進展得好快, 之後好後悔早一年沒有同佢報n1, 但已經太遲了, 因為九龍塘間間都無位&唔係間間都有n1 ga, so 無得選擇就方方啦, 反正都係讀一年, 我出年2010-2011 k1可以好多選擇麻, 不過我之後去方方交$, 係另一個主任, 佢好好人, 好有禮貌, 我覺得係個old lady問題0者, 不過我b女而家仲未番學, 下個禮拜先番, so都未知道呢間學生好唔好???

Pertra
yes, 個old lady真係好急叫人比$$$, 不過我有個朋友都報左方方12月插班, 佢都比晒$$$, 我諗學校係怕d人都最後唔讀, 或者去左第2間讀, 因為留位太長時間, 是出年的事, 所以收左你留位費先, 等你到時唔可以轉校掛

‹ 上一主題|下一主題