用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 中學內聯網, 係咪無家長份啦?
go

中學內聯網, 係咪無家長份啦? [複製鏈接]

中學內聯網, 係咪無家長份啦? 學校派password 都唔見有捭家長Login ? 你哋有無ka, 係咪無得用啦? 咁小朋友d 野咪要好鬼祟咁入去睇law?
   0    0    0    0

我地學校的內聯網是for學生和家長用, 但login和password都分開兩個, 家長一個, 孩子一個! 所以正常地我地是互相不可以睇的...但係我孩子無改password, 所以我仍然可以ogin入去佢果邊睇野

原帖由 popokit 於 09-9-10 22:17 發表
中學內聯網, 係咪無家長份啦? 學校派password 都唔見有捭家長Login ? 你哋有無ka, 係咪無得用啦? 咁小朋友d 野咪要好鬼祟咁入去睇law?

我地學校同你地學校做法一樣, 家長學生可以選擇一人一個login, 我就選擇一齊用, 可以知多d佢係學校既情況ma....
原帖由 JSCfamily 於 09-9-11 09:59 發表
我地學校的內聯網是for學生和家長用, 但login和password都分開兩個, 家長一個, 孩子一個! 所以正常地我地是互相不可以睇的...但係我孩子無改password, 所以我仍然可以ogin入去佢果邊睇野

...

醒目開學勳章

原帖由 JSCfamily 於 09-9-11 09:59 發表

...
咁你個囝俾唔俾你入去?

原帖由 sukkiu 於 09-9-11 19:20 發表
咁你個囝俾唔俾你入去?

咁佢無話唔俾, 但係小朋友始終會大,  內有佢d電郵, 而且學校咪捭唔到電郵家長, 家長又無得用電郵同老師溝通law.  有機會我都要問問先.

雖然我都係一人一個户口,但我間中有去佢果個户口,

冇唸佢比唔比,可能有祕密都唔會放係度,

所以暫時冇所謂卦.

原帖由 popokit 於 09-9-12 10:45 發表

咁佢無話唔俾, 但係小朋友始終會大,  內有佢d電郵, 而且學校咪捭唔到電郵家長, 家長又無得用電郵同老師溝通law.  有機會我都要問問先.
‹ 上一主題|下一主題