用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 有冇人諗住報 Baby Impact
go

有冇人諗住報 Baby Impact [複製鏈接]

我bb 而家去緊佢o地旺角 centre, 覺得都幾好, 如果由會員介紹, 舊會員 (ie 我) 會有HK$500回贈. 如果有人想報可以搵我介紹, 一人分一半都好
   0    0    0    0

我想問下係唔係柏雅思呀???

Yes, it's 柏雅思

我有興趣呀....係用中文教定英文教ga~~~~

佢中/英文都可以, 主要係中文, 但係如果平日由工人帶去, 佢就會用英文教姐姐點同佢玩. 佢有免費試堂, 你可以去試吓先.

都好wo....可唔可以pm d 資料俾我呀....
thx~~~

我諗睇吓你想小朋友學咩, 因為佢o地d course 唔係教小朋友 hard skills (eg. 唔會唱歌仔, 認字, 冇 artwork, etc). 佢o地訓練嘅係小朋友嘅感官同肌肉等發展 (eg. 視覺, 聽覺, 大小肌肉, etc). 所以我個工人姐姐初初帶我bb去嘅時候都覺得好悶, 之後我解釋咗比佢聽之後佢就明去做咩.

So far, 我覺得我bb都上得幾好.

不過佢o地最差就係個plan好唔 flexible, 一定硬性規定一個收費, 無論你去幾多個鐘, 如果唔係住o係附近或係 full time mum, 都幾麻煩.

mrnosey,好多謝你的寶貴意見,我會好好帶眼睇清楚

最緊要唔好亂信人!!!
原來你都好出名!!!
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1681777

mrnosey : 多謝你花時間特意了解我的回應,為人父母好自然希望想找最好比子女,我相信好多BK的家長都一樣咁諗,我在BK都係問下有咩合適課程,有其他BK朋友介紹下,我自己試過,又比小小個人意見給其他家長,都好正常。唔好的,就無謂講,免得引起其他人不便。因為只係對BB課程有相關的問題有較大興趣,所以先留言。令你有錯覺,真抱歉!

當然,你為子女的長遠將來而努力,亦十分令人嘆為觀止。
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1681777

很好

我之前小兒智力測試不合格
朋友介紹話這公司好多名人讀
而且個個老師都有學位子碩士程度
於是去左試
效果唔錯
旺角個間仲超新
‹ 上一主題|下一主題