用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天神嘉諾撒學校 開放日, 座談會/簡介會
go

開放日, 座談會/簡介會 [複製鏈接]

請問有沒人知到學校幾時有開放日呀? 有沒什麼座談會/簡介會比d有興趣報讀既家長去參加呢? 謝謝!
   0    0    0    0

我都想知有沒09/10年度有沒開放日. 上年有辦, 無理由今年無架? 有沒人知呀???

舊年有係因為舊年係40周年校慶

原帖由 stbaba 於 09-9-15 17:04 發表
我都想知有沒09/10年度有沒開放日. 上年有辦, 無理由今年無架? 有沒人知呀???

原帖由 栗子媽媽 於 09-9-15 18:31 發表
舊年有係因為舊年係40周年校慶

係50周年金禧校慶

謝謝你們! 我send左e-mail去問, 話今年無辦呀!!! 叫我睇多d校綱...

雖然學校已好多人報讀,又有一條龍優勢,但真的仍希望學校進取一點,考慮辦開放日/簡介會,讓有意認識學校的家長可多了解教學方法、方針,以便為子女作最放心的選擇。請學校體諒,家長在芸芸學校中選擇,是何等頭痛和艱巨,簡介會的確有幫助的。

TOTALLY AGREE!!! 唔了解多D, 入左先知唔岩, 就慘喇!

原帖由 myrchan 於 09-9-21 23:39 發表
雖然學校已好多人報讀,又有一條龍優勢,但真的仍希望學校進取一點,考慮辦開放日/簡介會,讓有意認識學校的家長可多了解教學方法、方針,以便為子女作最放心的選擇。請學校體諒,家長在芸芸學校中選擇,是何等頭痛和艱巨,簡介會的確 ...
‹ 上一主題|下一主題