用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 你地小一入學申請編號係幾多號呀?
go

你地小一入學申請編號係幾多號呀? [複製鏈接]

我係7064599x, 唔知係唔係好後呢?

你地呢?
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

無關係, 細number唔代表一定前, 根本係random
想揀number, 去政務處大把有得揀.........
原帖由 luiluimama 於 09-9-7 10:12 PM 發表

你地呢?

醒目開學勳章

呢個係張表的no, 唔係"隨機編號", 隨機編號外界一般係唔會知的, 大抽獎時係以"隨機編號"去抽, 公佈時就係以表格編號去公佈, 所以不用太介懷表格編號的先後!!!

原帖由 luiluimama 於 09-9-7 22:12 發表

你地呢?

icic, 多謝各位

係米幼稚園會比份form我 唔晒出去law 呢 ??
原帖由 luiluimama 於 09-9-7 22:19 發表
icic, 多謝各位

醒目開學勳章

只要你係K3/N4, 學校都應該會俾份選校資料+表格你!!!

原帖由 ShinTeresa 於 09-9-7 23:42 發表
係米幼稚園會比份form我 唔晒出去law 呢 ??

醒目開學勳章 王國長老

我聽過有朋友(分別2個唔同年份同一間學校), 話k3時學校唔派政府份表, 亦無info session, 只有簡介會講自己間私小:;pppp:
如果係咁不幸, 就記得而家去政務處拎喇(所以我至知政務處有form拎, 因為當年我朋友鬧到間學校九彩)
原帖由 臻媽 於 09-9-8 01:40 AM 發表
只要你係K3/N4, 學校都應該會俾份選校資料+表格你!!!
‹ 上一主題|下一主題