用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 豬流感最新消息
go

豬流感最新消息 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請各家長留意學校網頁最新的公佈, 現時已証實3名學生感染豬流感。

希望3名學生快些痊癒, 各家長每天給小朋友量體溫, 預備口罩及遇有發燒情況出現, 儘速看醫生。
   0    0    0    0
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

我都睇到~
好擔心呀~要準備定口罩同搓手液比呀女~希望唔好漫延~希望小朋友快d痊癒~呀女今日都話校車少左人搭~

嘩! 睇了昨天頭條日報流感消息那段﹐我們學校整個名都登了出來﹐ 話有三十多宗流感個案!!!! 但就沒有停課。

原帖由 Emily_Wah 於 09-9-7 17:57 發表
我都睇到~
好擔心呀~要準備定口罩同搓手液比呀女~希望唔好漫延~希望小朋友快d痊癒~呀女今日都話校車少左人搭~

我都睇到呀 , 以為琴日會有通告返黎 , 點知乜都無 , 爆發得咁勁 , 點解學校聲都唔聲架

原帖由 budbud1 於 09-9-9 22:50 發表
嘩! 睇了昨天頭條日報流感消息那段﹐我們學校整個名都登了出來﹐ 話有三十多宗流感個案!!!! 但就沒有停課。

會唔會係D 報紙亂寫呀? 人地三個佢就寫三十個
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]
‹ 上一主題|下一主題