用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 對高主教有咩意見 ???
go

對高主教有咩意見 ???

請問各位對高主教有咩意見?

好多人都話佢個中學好唔得, 係咪呢?

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

I would like to know 對高主教有咩意見

簽名被屏蔽

up.................

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

我只知道出了個入大學的神童

原帖由 cheque 於 09-9-11 15:44 發表
I would like to know 對高主教有咩意見, I see there is a very good result to study to Form 1 at the website.

Any mothers have any comment, many thanks.

----------------------------------------------- ...

Any mothers have comment, please.

簽名被屏蔽

The application form will be out tmr.

Anyone got comments?

Seems like this year's 升中 result is not as good as last year.

我讀中學時聽講高中唔錯, 見佢直屬先諗住報高小做後備添...