用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 09 - 10年度家長義工招募!
go

09 - 10年度家長義工招募! [複製鏈接]

Dear all :

唔覺唔覺又一年喇 ! 今年既義工招募又嚟喇 ! 希望各家長都可以抽出少少時間, 為自己小朋友多出一分力 !

同往年一樣, 都係有招收午膳義工 / 故事爸媽 / 教材義工等.... 無須經驗 , 介時會有專人 (我諗.... ^^) 同大家分享義工心得 !

如果有任何地方唔明 , 或者想了解更多, 你地可以去以下呢度http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1087797&page=2&extra=page%3D1#pid18224424 睇返有關資料 , 或者喺呢個topic 度問我 ...
   0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

我報咗名喇, 我可以講故事同埋做教材, 其實仲可以唱吓歌仔, 不過, 果度冇呢個項目....
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原帖由 臣媽 於 09-9-4 08:38 發表
我報咗名喇, 我可以講故事同埋做教材, 其實仲可以唱吓歌仔, 不過, 果度冇呢個項目....

‹ 上一主題|下一主題