用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 K1 C 下午班 家長
樓主: 1706baby
go

K1 C 下午班 家長 [複製鏈接]

原帖由 madamewong 於 10-6-24 09:50 發表
may i know when ?

Miss xxx said that they don't have available seat for K2 in coming sept, however who knows till sept ? I will call next week bcs I need to withdraw another kinder if I want to

都交左一排架啦..唔記得係5月尾定6月頭..
交左reg fee,書簿費

6月頭 KM 都話無人唔讀K2(=個個交晒$), 但往午K2都會有人走去基督堂架... 今年仲多左GH新開 唔係今年無人考到卦 anyway I will keep on calling them

原帖由 marcuscyrus 於 10-6-24 12:43 發表
都交左一排架啦..唔記得係5月尾定6月頭..
交左reg fee,書簿費

原帖由 madamewong 於 10-6-24 12:51 發表
6月頭 KM 都話無人唔讀K2(=個個交晒$), 但往午K2都會有人走去基督堂架... 今年仲多左GH新開 唔係今年無人考到卦 anyway I will keep on calling them

...

呢到另一個topic有媽媽講話cckg收左都係寧願留返起KM到. 去GH果d, 一定有少少hestitate, 可能仲keep住個位等GH開完家長會先, 又或者返兩間.

返兩間咪好辛苦 anyway 我都 cnf 左另一間 hold 住個位

原帖由 elmolly 於 10-6-24 16:01 發表
呢到另一個topic有媽媽講話cckg收左都係寧願留返起KM到. 去GH果d, 一定有少少hestitate, 可能仲keep住個位等GH開完家長會先, 又或者返兩間.

原帖由 madamewong 於 10-6-24 16:16 發表
返兩間咪好辛苦 anyway 我都 cnf 左另一間 hold 住個位

學校有同學k1已經開始返兩間, 仲要係KM同另一間出名多功課既學校, 我都唔知係咪而家興咁樣操練小朋友

希望你仔仔可以入到你心儀既學校喇.

HiHi, 好耐唔得閒蒲頭喇﹐大家好嗎??
今日Grad Show個個小朋友都表現得好好呀﹐
不過係後台0甘長時間﹐唔知他們悶唔悶呢﹐
Miss Ng話他們在Backstage食茶點同玩左陣﹐
Charlotte表演完後有D Moody...無mud同我透露玩D meer or做D meer...可能真係等到有D呆左 ~~~~
只係話我知有王子係後台﹐哈哈哈。

想問下有無家長朋友影到近D的Video?
我部機無得Zoom, 影到豆豉0甘細粒咋 ~~~~

Btw, K1CP buddies, pls add my facebook @

[email protected]

聯絡聯絡。

學校同D小朋友都好叻, 成個表演都好好!
阿女嗰日好攰, 一上車就瞓咗!哈哈!

阿女無啦啦37.5度.........唔敢俾佢返學..

我連相機都沒有帶呢! 真弄盡!

各位家長如果有影VIDEO的, 可否PM 比我呀? 萬分感激!!!

cckwan

HiHi, 好耐唔得閒蒲頭喇﹐大家好嗎??
今日Grad Show個個小朋友都表現得好好呀﹐
不過係後台0甘長時間﹐唔知他們悶唔悶呢﹐
Miss Ng話他們在Backstage食茶點同玩左陣﹐
Charlotte表演完後有D Moody...無mud同我透露玩D meer or做D meer...可能真係等到有D呆左 ~~~~
只係話我知有王子係後台﹐哈哈哈。

想問下有無家長朋友影到近D的Video?
我部機無得Zoom, 影到豆豉0甘細粒咋 ~~~~

MARCUS 出年會去K2BP
大家小朋友咩班呢?

stella to K2AP  ^O^

curtis will study in K2BP, too

原帖由 curtislee 於 10-7-11 06:34 發表
curtis will study in K2BP, too

marcus 又可以同curtis做同學了

Carita will be in K2CP...

Hi Friends,

8月7日(Sat) 下晝Charlotte想約一班同學仔去迪欣湖玩呀﹐
有興趣join的話請PM我﹐
我比Playdate Info你地﹐到時見啦!!!!
‹ 上一主題|下一主題