用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

P.4 圍喂喂 ~~~ [複製鏈接]

新學年開始咗喇 ! 今年家熹好開心, 撞返好多舊同學仔, 有個同學仔重4年都同班添呀 ! ^^

今日阿仔放學返嚟, 我都好緊張想知道佢今年個班主任係邊個, 當知道係Miss Pan 時, 我都好開心, 雖然同呢位老師只有過一面之緣, 但阿仔上年成日接觸呢位老師, 從佢口中聽倒, Miss Pan 係一位好好既老師, 好感恩佢口中既好老師, 今年當上班主任呀 ! ^^

0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

我都很羡慕啊,Kris真是非常之幸運!!!Miss Pang is very good !
原帖由 家熹媽咪 於 09-9-1 21:47 發表
新學年開始咗喇 ! 今年家熹好開心, 撞返好多舊同學仔, 有個同學仔重4年都同班添呀 ! ^^

今日阿仔放學返嚟, 我都好緊張想知道佢今年個班主任係邊個, 當知道係Miss Pan 時, 我都好開心, 雖然同呢位老師只有過一面之 ...

原帖由 jun7511 於 09-9-1 22:18 發表
我都很羡慕啊,Kris真是非常之幸運!!!Miss Pang is very good !

唔駛羨慕啦! 你跳班上嚟啦! ^^ 卓霖咁叻女, 話都冇咁易呀 ! ^^
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

等今晚做個好夢,同Kris做同桌如何?
原帖由 家熹媽咪 於 09-9-1 22:26 發表

唔駛羨慕啦! 你跳班上嚟啦! ^^ 卓霖咁叻女, 話都冇咁易呀 ! ^^

原帖由 jun7511 於 09-9-1 22:29 發表
等今晚做個好夢,同Kris做同桌如何?

哈哈哈哈~ 如果係發夢既,就唔好做同昌咁簡單喇! ^^

唔要個C字, 淨係P.4齊齊傾得唔得??

阿仔個班主任叫李老師(Miss Lee), 你識5識佢, 有無評語呀?

今日阿仔放學返嚟, 我都好緊張想知道佢今年個班主任係邊個, 當知道係Miss Pan 時, 我都好開心, 雖然同呢位老師只有過一面之 ...

Hi 亞寶! 我嚟報到呀!
你講Miss Pang佢噤好, 聽到都開心!

原帖由 830mama 於 09-9-2 00:35 發表

阿仔個班主任叫李老師(Miss Lee), 你識5識佢, 有無評語呀?

好呀! 可以多d人一齊傾

原帖由 830mama 於 09-9-2 00:35 發表

哽係得啦BABY~ ^^ 即改添呀!

Miss Lee 我知邊個, 但佢未教過阿仔, 我都唔係太清楚.. 下次幫你八吓啦 ! hehe~

原帖由 煒良媽咪 於 09-9-2 11:04 發表

Hi 亞寶! 我嚟報到呀!
你講Miss Pang佢噤好, 聽到都開心!

煒良媽 :

唔係我講架 ! 我只係上年睇返見過佢1次咁多, 只係聽家熹同小君君講咋! ^^

真抵錫...thank you

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-2 18:05 發表

哽係得啦BABY~ ^^ 即改添呀!

Miss Lee 我知邊個, 但佢未教過阿仔, 我都唔係太清楚.. 下次幫你八吓啦 ! hehe~

原帖由 830mama 於 09-9-2 18:32 發表
真抵錫...thank you

^^ 好甜呀!

係呢,你地果班中/英/數及其他科,係邊個老師教~??

中文~李老師
英文~Miss Tong (即係佢地P.2既班主任)
數學/其他科~未知

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-2 18:42 發表

^^ 好甜呀!

係呢,你地果班中/英/數及其他科,係邊個老師教~??

原帖由 830mama 於 09-9-3 00:20 發表
中文~李老師
英文~Miss Tong (即係佢地P.2既班主任)
數學/其他科~未知

Miss Tong 同 Miss Chan 今年都有教4年班, 相信d 小朋友一定會好開心喇 !

家熹果班就:

中 : 梁老師 (新嚟)
英 : Miss Pang
數 : Mr , Yiu
常 : 未知
Sci : Miss Pang
音: Miss Lee
PE : Miss Cheng
IT : Mr , Parker
‹ 上一主題|下一主題