用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 唉............問個仔,乜都唔知????
go

唉............問個仔,乜都唔知???? [複製鏈接]

grage 1p hugo pang , 問佢有無 time table ,今日教d 乜,做d 乜,明天着乜校服,乜都話唔知, help me ...........................................
   0    0    0    0

佢都係第一次讀小一,又點會知呢!  Take it easy!

Dkwok,

不用担心,因为每一位进入PKC的Grade 1新生都是乜都話唔知的。但是有一个问题你必须问他,就是“你开心吗?如果他开心就可以了。:)

原帖由 dkwok 於 09-9-1 17:25 發表
grage 1p hugo pang , 問佢有無 time table ,今日教d 乜,做d 乜,明天着乜校服,乜都話唔知, help me ...........................................

基本上每日都會有中,英,數,上學期吾駛帶文具,應該會有時間表,睇下有無通告或問老師都可以架。

我女讀二年級了,一年級時都係咁架。

唔駛擔心,我果個又咪咁,但我知佢番得好開心咪好囉!佢咩都記得,但話唔鍾意d老師,唔鍾意d同學,唔想再番學你咪仲頭痕
‹ 上一主題|下一主題