用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 升小一PORTFOLIO
go

升小一PORTFOLIO [複製鏈接]

之前有個friend話幫我手做, 我8月初都已經將d資料比埋佢, 到最後咪一句"唔得閒" 連影都無埋 , 唉 !

- deleted -

[quote]原帖由 猴子爸 於 09-8-31 17:30 發表
你的意思是纯属跟大家分享助人之乐,还是愿意免费帮助有需要的家长?

莫講話外人啦 ! 自己friend都唔願意分享啦 ! 之前有朋友話肯借比我參考, 到家吓咪一樣連影都無 ! 佢個仔向24/08都交埋form去英華啦 ! 如果真係無從入手, 咪好似我咁揾人幫手囉, 好過自己日日向到煩.

原帖由 猴子爸 於 09-9-3 11:35 發表
求人不如求己...自己付钱让专业人士帮忙,有的收$3K-4K.都颇贵,但如果真的毫无头绪,钱还是要花的。

$3K-4K ? 咁你個位專業人士又真係收得好貴喎, 幫我做個個收得好平架, 咁相比你個個簡直係超平, 但效果我都好滿意, 好有自己做啲feel,因為我唔想太誇張. 我已經開始幫囡囡交form啦 !

原帖由 猴子爸 於 09-9-3 14:01 發表
我都觉得贵,但他们是搞小一培训的,知道什么应该放下去,怎样放,怎样写,等等。当然,其实如果看过他们的sample,另外自己是word的熟手技工,就没这个必要付钱啦。

...

如果自己識就當然唔洗靠人啦! 可惜.....

原帖由 mouse0231 於 09-9-4 01:13 發表

我都想揾人做呀,可否pm佢啲資料俾我?? thx!!

Pls check pm啦

原帖由 sit_karen 於 09-9-7 12:11 發表
Hi chincco,

Urgent! Can you provide where I can get someone to make the portfolio?

<<EMAIL DELETED>>

Many thanks!

Pls check PM

原帖由 patpatching 於 09-9-7 14:34 發表
pls PM me,thank you!

Pls check PM

[quote]原帖由 88654321 於 09-9-7 23:29 發表

Chinno,你揾边間做,可否介紹比我.

-deleted-

原帖由 G-Ma 於 09-9-8 12:37 發表
如果大家係同一年去考小學, 我諗你朋友梗係唔想借, 因為大家都可能考埋果幾間小學.  但如果係唔同年份考都唔借就有點那個啦.

佢個個係仔仔, 我個個係囡囡, 而且佢係公務員, 只需要比30%學費, 佢可以報d超貴啲學校, 以我所知, 大家好似只有一, 兩間學校相同. 問題係, 只係想問吓點做d效果, 都咁神秘 !!!!! 算啦 ! 反正我都做好啦, 又交埋表啦, 最慘佢仔仔同我囡囡一齊返課外活動, 個個星期都會見面. 佢仲要好似無事發生咁, 唉 !

原帖由 Geni 於 09-9-8 12:48 發表
我個仔o個份我都係自己做o既, 亦都義務幫個親戚做o左一份, 學校小一入學分享會o既時候我都借過俾d家長睇, 但如果你話俾個copy其他人, 我就唔係太想, 唔係驚人copy, 只係因為太多個人資料, 拎走哂又變o左冇o野睇, 所 ...

如果早d識你就好啦, 可以問你借離睇吓.

-deleted-

原帖由 楊楊媽 於 09-9-9 09:49 發表

請問幫你做portfolio既人就是開topic既樓主嗎?

點解你pm我既email address同樓主既email address 相同,人名亦一樣?

我覺得你地係好似夾埋咁,都唔知係咪買廣告:;pppp: ...

我唔知開topic啲係咪同一個人 ! 得鬼閒去check邊個開topic 呀 !

我亦無買廣告, 我係真金白銀比錢架 ! 我只係之前揾極朋友幫手都比人放飛機, 好心灰意冷,亦知道大家無助啲心情.家吓自己做好左做portfolio,好心想同大家分享吓. 咁請大家唔好再問我有關portfolio啲事啦, 好心唔得好報.
難怪其他人都唔願意同人分享  !

如果我真係同佢夾埋, 天誅地滅呀!

原帖由 Joyjoymum 於 09-9-9 14:25 發表
Chincco,

Would you please let me have the contact of profolio maker?? Many thanks!

唔好意思,我唔想再比人惡意批評話我同profolio maker "夾埋", 所以幫唔到你啦 ! 剛剛有兩位家長話可以用powerpoint做,你可以去請教佢哋.

各位家長, 本人為了避嫌, 將不會再提供有關"profolio maker"啲資料, 如有需要可聯絡其他家長. 請不用再PM我了, Thank you !

‹ 上一主題|下一主題