用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 升小一PORTFOLIO
go

升小一PORTFOLIO [複製鏈接]

最近幫幾個小朋友做左幾份升小一的PORTFOLIO,幫到D家長之餘,自己又有滿足感,真的好開心。
   0    0    0    0

回覆 1# iris_lai 的文章

你的意思是纯属跟大家分享助人之乐,还是愿意免费帮助有需要的家长?

如你有需要,可以EMAIL或PM我,我再回覆你。

醒目開學勳章

原帖由 iris_lai 於 09-8-31 17:56 發表

Baby-Kingdom係一個俾大家"公開"討論o既地方, 如果你有有用o既資料, 不妨公諸同好, 請勿要求其他人留email或pm你! 多謝合作!

係la 彈1/2個tips 黎ar 我真係冇從入手 r爆頭都未正到一頁
原帖由 Geni 於 09-8-31 22:11 發表

Baby-Kingdom係一個俾大家"公開"討論o既地方, 如果你有有用o既資料, 不妨公諸同好, 請勿要求其他人留email或pm你! 多謝合作!

原帖由 iris_lai 於 09-8-31 17:56 發表

Could you please share with me too.  Thank you.

portfolio都係自己做好d, 始終都係自己最清楚仔女既長處.

之前有個friend話幫我手做, 我8月初都已經將d資料比埋佢, 到最後咪一句"唔得閒" 連影都無埋 , 唉 !

- deleted -

[quote]原帖由 猴子爸 於 09-8-31 17:30 發表
你的意思是纯属跟大家分享助人之乐,还是愿意免费帮助有需要的家长?

莫講話外人啦 ! 自己friend都唔願意分享啦 ! 之前有朋友話肯借比我參考, 到家吓咪一樣連影都無 ! 佢個仔向24/08都交埋form去英華啦 ! 如果真係無從入手, 咪好似我咁揾人幫手囉, 好過自己日日向到煩.

求人不如求己...自己付钱让专业人士帮忙,有的收$3K-4K.都颇贵,但如果真的毫无头绪,钱还是要花的。

原帖由 Chincco 於 09-9-2 22:15 發表
[quote]原帖由 猴子爸 於 09-8-31 17:30 發表

莫講話外人啦 ! 自己friend都唔願意分享啦 ! ...

原帖由 猴子爸 於 09-9-3 11:35 發表
求人不如求己...自己付钱让专业人士帮忙,有的收$3K-4K.都颇贵,但如果真的毫无头绪,钱还是要花的。

$3K-4K ? 咁你個位專業人士又真係收得好貴喎, 幫我做個個收得好平架, 咁相比你個個簡直係超平, 但效果我都好滿意, 好有自己做啲feel,因為我唔想太誇張. 我已經開始幫囡囡交form啦 !

Can you email to me.  My email is [email protected]

Thanks a lot!
Vivien

原帖由 iris_lai 於 09-8-31 16:59 發表
最近幫幾個小朋友做左幾份升小一的PORTFOLIO,幫到D家長之餘,自己又有滿足感,真的好開心。

我都觉得贵,但他们是搞小一培训的,知道什么应该放下去,怎样放,怎样写,等等。当然,其实如果看过他们的sample,另外自己是word的熟手技工,就没这个必要付钱啦。

原帖由 Chincco 於 09-9-3 11:50 發表

$3K-4K ? 咁你個位專業人士又真係收得好貴喎, 幫我做個個收得好平架, 咁相比你個個簡直係超平, 但效果我都好滿意, 好有自己做啲feel,因為我唔想太誇張. 我已經開始幫囡囡交form啦 ! ...

原帖由 猴子爸 於 09-9-3 14:01 發表
我都觉得贵,但他们是搞小一培训的,知道什么应该放下去,怎样放,怎样写,等等。当然,其实如果看过他们的sample,另外自己是word的熟手技工,就没这个必要付钱啦。

...

如果自己識就當然唔洗靠人啦! 可惜.....

回覆 15# iris_lai 的文章

pls email for me
email : <<EMAIL DELETED>>

thanks!

please e-mail <<EMAIL DELETED>>

Thanks a lot !!!

I want to know too!!
Please e-mail to me: <<EMAIL DELETED>>
Many Thanks!!!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

醒目開學勳章

請必在此留email, 有需要請直接pm資料提供者. 另外, 謝絕一切商業宣傳, 包括透過pm. 謝~~~

原帖由 Chincco 於 09-9-3 11:50 發表

$3K-4K ? 咁你個位專業人士又真係收得好貴喎, 幫我做個個收得好平架, 咁相比你個個簡直係超平, 但效果我都好滿意, 好有自己做啲feel,因為我唔想太誇張. 我已經開始幫囡囡交form啦 ! ...

我都想揾人做呀,可否pm佢啲資料俾我?? thx!!
‹ 上一主題|下一主題