用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! [複製鏈接]

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 10:45 發表

有少少覺得自己好衰咁 。。。。。

2b

咁您都係資詢細B會唔會可以去補習, 唔係落order嘛, 我撐您

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 11:02 發表

2b

咁您都係資詢細B會唔會可以去補習, 唔係落order嘛, 我撐您

好在有人撐

annie

歸根究底都係 46 太掛住自己個仔所以語無倫次

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:06 發表

alice

有埋46嫂去, 當然係俾得人知的仔啦

太后,annie
大山尋日放學話 講一個壞消息比我地知
坐係佢隔離個同學仔暈低發燒要早退喎...
搞到巨山今朝都叫我比左支滴露消毒洗手液比個仔

另外又話早會都有好多同學暈低啦..成千人焗係個
寸金尺土操場,想唔焗到頭暈暈都唔得啦...

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 10:07 發表

長老

我尋日打俾佢聽到佢咳,當然叫佢去請醫生飲茶啦,10點幾返到屋企,原來仲有發燒添 ...

好在今朝已經無燒 mouth:" /> mouth:" />

原帖由 alicetong 於 09-9-10 11:11 發表
annie

歸根究底都係 46 太掛住自己個仔所以語無倫次

2b,
見我係度尋人, 又係BK
short short
地囉,激死我, PM 內的發件箱唔見哂, 之前PM 比你開的 topic 無哂, 連 page 幾都無埋, 只顯示出好多別人的 B B
PM
, delete delete 唔到. 唔知遲D 會唔會正常番.

我尋日發咗 2 PM 比你唔知收到未呢 ?
你試吓發 PM 比我, 睇吓我收唔收到啦.
B 點呀 ?
(第9頁開唔到嚟睇, 淨係睇到第10頁)
B今日病咗, 咁仲去唔去補習社呀 ?

無乜大礙呀嗎 ?

格格,

0岩0岩果仔打電話0黎講開0者, 都開學啦, 就算穴係返0左0黎都返0左去啦.

原帖由 alicetong 於 09-9-10 09:52 發表
46,
質疑太后同格格  

夠竟你有幾多個仔呀
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

太后,

佢讀0個間係理工學院, 要實習兩個 sam 先可以畢業.
個仔讀機械工程, 返香港搵唔到食.

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 09:56 發表

令公子讀咩 major ? 要實習既 ?
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

係0羅,
女我就唔知有幾多條0者, 仔當然就係0個個啦!
都係長老醒目!

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:06 發表

alice

有埋46嫂去, 當然係俾得人知的仔啦

原帖由 alicetong 於 09-9-10 11:19 發表
太后,annie

寸金 ...

Alice

那位同學無大礙嘛? 早會時那些學生係咩事暈低, 其實呢兩朝氣溫都算清涼, 會唔會同無食早餐餓暈事呢

長老問到點敢唔講!
個仔係間藥廠到實習, 因為舊年已經做過, 所以個 Head 一早交帶落叫佢做埋佢d0野, 因為佢要放假喎......

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:07 發表

我都想八卦埋一份, 願聞其詳

原帖由 正46 於 09-9-10 12:16 發表
太后,

您錯啦 ~ 香港十大基建陸續上馬....大好前景呀 另外經過金融海嘯之後, 穩打穩紮的工程師先係荀盤

原帖由 正46 於 09-9-10 12:18 發表
係0羅,
女我就唔知有幾多條0者, 仔當然就係0個個啦!
都係長老醒目!

女唔係用'條'0黎形容架, 咪大教壞細

原帖由 正46 於 09-9-10 12:21 發表
長老問到點敢唔講!
個仔係間藥廠到實習, 因為舊年已經做過, 所以個 Head 一早交帶落叫佢做埋佢d0野, 因為佢要放假喎......

咁俾面呀

去藥廠跟生產線定係負責維修呢 純粹八卦, 可以唔答

原帖由 alicetong 於 09-9-10 11:19 發表
太后,annie

寸金 ...

格格

呢個季節特別容易有感冒,最緊要小朋友夠抵抗力呀

原帖由 stitchfriends 於 09-9-10 12:02 發表

2b,
見我係度尋人, 又係BK
short short 地囉,激死我, PM 內的發件箱唔見哂, 之前PM 比你開的 topic 無哂, 連 page 幾都無埋, 只顯示出好多別人的 B B
PM 嘢, 想 delete 又 delete 唔到. 唔知遲D 會唔會正常番.
我 ...

stitchfriends

尋晚夜機返,所以今朝未得閒回覆

細 B 都係一般感冒,以佢性格,學可以唔返,補習都應該會去既

太后,

話不是這樣子說的,千萬不要以可以搵到幾多錢黎決定讀乜野 行行出狀元架 ....

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 12:26 發表

女唔係用'條'0黎形容架, 咪大教壞細

長老

咪係囉,我地呢度個個都好細架嘛,學壞點算呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 12:28 發表

咁俾面呀

去藥廠跟生產線定係負責維修呢 純粹八卦, 可以唔答

長老

打爛沙盤 ..........

太后,

話薯話,理工學院?唔通係 MIT ?

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 13:42 發表

長老

咪係囉,我地呢度個個都好細架嘛,學壞點算呀

2b

我有信心我0地呢班靚太無咁易學壞, 係提醒46唔好為x不尊, 教越佢子x jel
‹ 上一主題|下一主題