用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 聖若瑟英文小學(彩石里)-P.3(2009/2010)加油站 ...
樓主: 矇仔媽媽
go

聖若瑟英文小學(彩石里)-P.3(2009/2010)加油站 [複製鏈接]

東東媽咪,矇仔媽咪:
進進都唔好得好多,問佢都係答唔到,
可能今日考完試開心,一味問我可否到公園?
可否食薯片?可否玩遊戲機?
最後全部做晒.....

矇仔媽咪,東東媽咪:
認同你們,我派卷當中有失望亦有開心,
開心是阿仔今年成熟了,懂得著緊自已,不像
以前成績好與否亦無反應.
失望當然是付出和收獲不成正比.
無辦法,唯有寄希望下次,下次,再下下次!

矇仔媽咪:
請問你今天見家長是否穿灰籃色衫那位?
約8:30am.
我見那位公子很像矇仔,如是真的我便是排你
後面那位媽媽了.

矇仔媽咪:
yeah!!!我當時唔敢和你相認呀!
認錯人好玉酸,親子旅行我會去,到時可以再傾.
有否發覺聖誕假期的maths功課有些是未教的.
又要自已操勞教他做了

help!!!
各位媽媽!!有沒有體育專題那份功課資料??
可否提供資料是怎樣做或email給我??
我遺失了,而且11/1要交
另外,今次中默的默書範圍可否提供?
我見進進寫的好像不完整

矇仔媽咪:
email account:[email protected], thanks!!!
上次和仔仔清理file時掉了,
真的很大意.
進進同小老表NAOKI 進進同進進爸永遠係我心肝寶貝,一家三口快快樂樂

矇仔媽咪:
老師今天再給了進進,無論如何也多謝你啊!
進進同小老表NAOKI 進進同進進爸永遠係我心肝寶貝,一家三口快快樂樂
‹ 上一主題|下一主題