用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

投考浸幼? [複製鏈接]

有冇讀開浸幼papa、mama話俾我聽點解報名2011年k1面試要今年就要interview,係咪有好多人報名呢?係咪好難入,其實浸幼算唔算名校呢?但我個女依家都係9個月,都淨係識依依呀呀,點in?如果問家長會問乜,同埋要注意乜?申請表洗唔洗填爸爸、媽媽工作資料,以往學校成績等等.....唔該哂
   0    0    0    0

李太
我諗你睇錯日子.
你BB 得9個月都唔係今年報名.
今年係報緊2010-2011年度.
原帖由 李太peggie 於 09-8-28 23:00 發表
有冇讀開浸幼papa、mama話俾我聽點解報名2011年k1面試要今年就要interview,係咪有好多人報名呢?係咪好難入,其實浸幼算唔算名校呢?但我個女依家都係9個月,都淨係識依依呀呀,點in?如果問家長會問乜,同埋要注意乜?申請表 ...
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.

唔該哂,yvonne,我攪錯哂。
原帖由 yvonnetsang 於 09-9-1 20:13 發表
李太
我諗你睇錯日子.
你BB 得9個月都唔係今年報名.
今年係報緊2010-2011年度.  

投考浸幼?
我個囝囝今年十月就兩歲啦! 依家要報讀2010年K1, 請問有冇讀開浸幼papa、mama話我知係咪好難入,其實浸幼算唔算名校呢? 學校的教育方式好唔好呀?? 請各位papa,mama比下意見啦!! 唔該晒

回覆 4# Baby428 的文章

我的仔仔今年剛剛唸k1,

我不知道浸幼算不算名校,

因為名校的定義很難訂,

至於學校的教育方式,你可以上學校的網站看看,你如果相信浸幼的教育方式,那你就覺得好啊~如果你不相信,那你就會覺得不好了,這是很見仁見智的問題!

學校有「孩子成長與學前教育」講座,你可以去聽聽看啊~看學校的理念看你符不符合!

dnf外挂3

‹ 上一主題|下一主題