用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 讀障小孩的特定天份
樓主: honeysara
go

[讀障] 讀障小孩的特定天份 [複製鏈接]

原帖由 judy0101hk 於 10-11-19 12:55 發表
我個仔都一樣有一個專長就係講野, 今年因搬屋要轉校, 大家知道有幾慘嗎? 找左幾間小學, 個仔本應升小四, (因為讀障, 我估到佢找學校都幾難, 咁我將要求降低左小三都得) 我打過嗰d學校問他們對讀障小朋友有無Support. ...

可以 PM 我係邊間學校嗎?  唔該晒!

Pls also let me know which school in eastern district as my kid also has the same problem like yours.

原帖由 judy0101hk 於 10-11-19 12:55 發表
我個仔都一樣有一個專長就係講野, 今年因搬屋要轉校, 大家知道有幾慘嗎? 找左幾間小學, 個仔本應升小四, (因為讀障, 我估到佢找學校都幾難, 咁我將要求降低左小三都得) 我打過嗰d學校問他們對讀障小朋友有無Support. ...

Judy0101hk, 我都想知係是那一間有愛心的學校
記住 : 每天都要把不開心事忘記!

Can you pls tell me what is the name of the school? Many thanks.

我個仔都一樣個專長就係講野.同單純.有愛心.喜歡幫助別人.但經常結果都係越幫越忙.

Can you pm me what name of the school?Thank you so much

回復 14# judy0101hk 的帖子

Can you pm me what name of school? Thank you so much

Can you pm me what name of school? Thank you so much

can u please pm me the school name as I may need to prepare for it.   Thx

回復 5# winniethe718 的帖子

有同感, 可以感到安慰的是他們比一般小朋友有愛心和單純.

呵呵....我果個創意幾突出
好就唔敢講
‹ 上一主題|下一主題