用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

09/10 K2L [複製鏈接]

有無同班入黎傾傾, 囝囝 Isaac之前讀K1E Kent Road

0    0    0    0

hi mackyfungng,

My daughter Karissa will also be in K2L in the coming term, nice to meet you!
She was in K1C (Kent Road) last year.
Karissa was born on 5th April, 2005

Hi mackfungng & KarissaMaMa,

Nice to meet you!

囡囡迦瑜也是同一班,她之前是讀K1F,我們約了3:00,你們約了幾點? 

原帖由 mackyfungng 於 09-8-17 21:32 發表
有無同班入黎傾傾, 囝囝 Isaac之前讀K1E Kent Road
Hello, long time no talk .......
Victoria will be in K2J, we will miss you and Isaac, may be they will be in the same class in K3.

hi mackyfungng / mankeimama

終於搵到你地啦...唉 ! 打散哂, 我亞仔 isaac hung 去左 K2K 呀 ! 唯有以後電話溝通啦...keep in touch !

原帖由 ManKeimama 於 09-8-18 10:44 發表
Hello, long time no talk .......
Victoria will be in K2J, we will miss you and Isaac, may be they will be in the same class in K3.

mackyfungng & alberychu,

上次 Sunny 搞 KV 旅行, 也認識一位小朋友叫 Isaac, 請問是你們其中一位嗎?

Karissamama & kuyu0905,

好開心搵到同班同學, 上年個班得3個媽咪傾計 (連埋我在內) , 希望今年唔會啦

kuyu0905,
上次旅行係我個囝, 你小朋友叫咩名? 你甘叻記得我個仔個名, 我約左4:00, 我唸到時見不到你了

原帖由 kuyu0905 於 09-8-18 17:37 發表
mackyfungng & alberychu,

上次 Sunny 搞 KV 旅行, 也認識一位小朋友叫 Isaac, 請問是你們其中一位嗎?

manikeimama, alberychu,

昨晚已見到你地係第二班了, 我話左比個仔知, 他不是太開心, 希望下年有機會同班啦

原帖由 alberychu 於 09-8-18 17:13 發表
hi mackyfungng / mankeimama

終於搵到你地啦...唉 ! 打散哂, 我亞仔 isaac hung 去左 K2K 呀 ! 唯有以後電話溝通啦...keep in touch !

karissamama, kuyu0905,

第一日返學我會帶囝囝返學, 及接他放學, 你地會唔會呀, 如果會可以約埋一齊傾計

原帖由 mackyfungng 於 09-8-18 21:26 發表
manikeimama, alberychu,

昨晚已見到你地係第二班了, 我話左比個仔知, 他不是太開心, 希望下年有機會同班啦

公司 block 左上網, 要晚上才可上網同你地傾計

點解今年同舊年一樣都係甘少媽咪回應架

HELLO

我仔仔叫DANIEL, 佢係K1I (DORSET ROAD) 的. 今年同大家既仔仔女女做同學.

mackyfungng,

因要上班的時間比較忙, 不好意思, 這麼遲才回覆你.

第一日返學日, 我諗唔會去學校接囡囡了 (之前K1都無去), 你不用上班嗎? 還是特登請假去?

moonychan,

Nice to meet you. 日後可以多交流. 27/8 約了幾點? 會不會有機會見到?

Please check PM. Thanks!

Jason Cheung, ex- K1F in Kent Road, joining this group K2L.  Hello all!!

kuyu0905

我27/8 約左3點呀.

唔知班主任係點既呢....

我仔仔一向都係搭校車嫁, 但我亦是full time媽. 有時都會帶下佢返學.

我住N.T.的.

你們是否已經留意定小一既講座呀? 如果有乜UPDATE既資訊, 大家交流下.

moonychan & angellychan,

歡迎你地, 日後多啲交流.

我so far只去過英華小一簡介會, 12/9 會去禮賢, 你地會去嗎?

Kuyu0905,

sorry, 我不是話你, 請勿誤會, 其實我而家上班時間都不能上網, 只可晚上同你地傾計, 第一日返學我會請假陪囝囝, 因上年都有, 今年會繼續

原帖由 moonychan 於 09-8-20 22:44 發表
我仔仔一向都係搭校車嫁, 但我亦是full time媽. 有時都會帶下佢返學.

我住N.T.的.

你們是否已經留意定小一既講座呀? 如果有乜UPDATE既資訊, 大家交流下. ...

kuyu0905,

I didn't get any message from you.

原帖由 kuyu0905 於 09-8-20 11:18 發表
moonychan,

Nice to meet you. 日後可以多交流. 27/8 約了幾點? 會不會有機會見到?

Please check PM. Thanks!

英華小一簡介會完左拿, 錯過左添

禮賢可能都會去聽下. 因為我 friend 個仔響禮幼讀k3,到時一起去聽.

睇o黎, 英華真係人人心目中的 "膽".

你地會否返學前買新校服呀? 我仔仔要買. 件白色外套已經洗到很 "殘"
‹ 上一主題|下一主題