用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! ...
樓主: 可愛QQ
go

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! [複製鏈接]

原帖由 可愛QQ 於 09-11-17 15:08 發表

SORRY,星期六凱喬2:30pm-3:30pm要返合唱團,另外想問選擇2係咪有個好大波波池玩?

我個女都返香港兒童音樂劇團, 不過是星期六上午. 26/12 (公眾假期) 不需要返劇團.

剛剛看了迪迪媽咪的mail.
東港城會所都方便我們一家.

如果日期是26/12 (Boxing day), 大家小朋友可以交換禮物, 氣氛可能會好D.

不知時間是否可以改為下午4:30之后?

大家隨便發表提意見.

我個囝囝都係K1F,因為有兩個小朋友,所以很少上來BK,上次的GATHERING是在星期日,所以我們不能參加,如果26/12我們應該可以的,如果成行,可以帶他的家姐一同來嗎?

另外,有無人可以SEND上星期派的溫習內容給我,因為唔見了,THANKS !

上星期的溫書內容? 我好似唔覺有喎, 等我今晚再check下,如果有就send比你啦。

另外個Party改左係1/01, 你上星期五收唔收到張Invitation Card呀(係KV手冊度)?

DICDIC MA ,已經收到了,我以為改左26/12,收到張POSTER,都好SUPRISE,因為好PRO.,多謝你的心意,我們應該可以參加,預我們一大兩小啦!

sinkiukiu,

我搵過,我最update個張都係Syllabus (7) & (8)咋喎。你再check下有冇,如果冇我email比你啦。

家姐幾多歲啦?一仔一女真係好啦!

至於1/01Party, 好歡迎你參加。請你將囝囝個名,聯絡電話 email比我啦(Invitation Card度有我個email address)。

sinkiukiu,

希望你可以今日email比我。Thanks!

唔好意思,我唔見左張邀請咭,我的e-mail address is [[email protected],][email protected],[/email]  you can send me your contact method and I send back to you,Thanks!

my son is 梁蔚風

sinkiukiu,

知唔知我係邊個呀? 真難得見倒你上BK! 見倒你個名, 所以入來打個招呼!
晉晉上年都係K1F架... 哈哈!
估唔倒佢地2契兄弟都係同一班! 我仲有在(08/09) K1F果度同人傾架!

原帖由 sinkiukiu 於 09-11-23 18:56 發表
我個囝囝都係K1F,因為有兩個小朋友,所以很少上來BK,上次的GATHERING是在星期日,所以我們不能參加,如果26/12我們應該可以的,如果成行,可以帶他的家姐一同來嗎?

另外,有無人可以SEND上星期派的溫習內容給我,因為唔見 ...

sinkiukiu,

我send左比你啦

原帖由 sinkiukiu 於 09-12-1 22:10 發表
唔好意思,我唔見左張邀請咭,我的e-mail address is [email protected],  you can send me your contact method and I send back to you,Thanks!

my son is 梁蔚風
‹ 上一主題|下一主題