用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 09/10 K3F 報到
樓主: lovepooh215
go

09/10 K3F 報到 [複製鏈接]

Helia 媽,

妳果日考GHS順利嗎?係末仲係考「我的家庭」呀!哈哈,都係想八吓仲係末年年一樣。

我老公都係在九龍灣大,所以先知有St. Joseph依間小學,佢又係話依間小學以前在Kwun Tong區好勁

原帖由 easybring 於 09-10-15 11:35 發表
我以前住九龍灣, 20年前啦.  st. joseph小學學生好叻架, 但中學就...小學生都去其他中學架.

其實, 熱門既官津小學, 羅住15分都很難係first round有位, 所以10分or15分都係一樣要靠round 2.

...
願主祝福我們

原帖由 katiegaby 於 09-10-15 22:09 發表
同同好叻呀!我都末聽Gaby講過佢默中文啲嘢,只知今天又有Maths,佢仲問我有條question話「樹上原本有十隻birds,有一隻比人唔小心開窗拍死咗,仲有幾多隻喎?」真係唔知係末

佢仲同我discuss邊度有bird咁stupid比人開窗拍死,真 ...

deleted

原帖由 katiegaby 於 09-10-15 22:09 發表
同同好叻呀!我都末聽Gaby講過佢默中文啲嘢,只知今天又有Maths,佢仲問我有條question話「樹上原本有十隻birds,有一隻比人唔小心開窗拍死咗,仲有幾多隻喎?」真係唔知係末

佢仲同我discuss邊度有bird咁stupid比人開窗拍死,真 ...

同同都有講問呢條呀,佢話全班同學都答錯晒,起初我都有懷疑miss係咪真係有問架.....依家証明係真啦

Gaby媽, ghs今年畫畫無定題目.  我都唔知收唔收亞囡呀! 擔心.

原帖由 katiegaby 於 09-10-15 22:16 發表
Helia 媽,

妳果日考GHS順利嗎?係末仲係考「我的家庭」呀!哈哈,都係想八吓仲係末年年一樣。

我老公都係在九龍灣大,所以先知有St. Joseph依間小學,佢又係話依間小學以前在Kwun Tong區好勁

...
~easybring~

尋日同同話轉咗位,佢依家係香蕉組喎

仲有佢話ms choi話今日可以轉冬季校服喎

‹ 上一主題|下一主題