用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Phonic course
go

Phonic course [複製鏈接]

阿囝就快4歲, 荃灣邊度學phonic好呢?
   0    0    0    0

原帖由 melobaby 於 09-8-10 13:44 發表
阿囝就快4歲, 荃灣邊度學phonic好呢?

我呀女係太子地鐵附近學,學得好開心,係外國人教,課室外面有電視看到小朋友上課情況,專唔專心,有興趣pm給你.

can u send me info too ?
my daughter 2 and 4 mths now, can she join?
i found serval sch but just for child whose over 3 yrs old

醒目開學勳章 貢獻勳章

如需資料, 請直接PM樓主, 勿於版面留下沒有可讀性留言, 多謝合作!!

原帖由 helloapril 於 09-8-11 10:59 發表

我呀女係太子地鐵附近學,學得好開心,係外國人教,課室外面有電視看到小朋友上課情況,專唔專心,有興趣pm給你.

please pm to me, thanks.

我囡已3歲,我都好有興趣,請pm我或email給我:[email protected]
Thanks

原帖由 helloapril 於 09-8-11 10:59 發表

我都想要, 請 PM 我. thank you!

can u send me info too ?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 kylie_mom 於 11-8-2009 12:07 發表
如需資料, 請直接PM樓主, 勿於版面留下沒有可讀性留言, 多謝合作!!

仍無改善,  現關閉主題, 有需要請直接pm樓主, 多謝合作!!
‹ 上一主題|下一主題