用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 urgent 有無媽咪買左套~迪士尼美語世界~
go

urgent 有無媽咪買左套~迪士尼美語世界~ [複製鏈接]

請問有無媽咪買左套~Disney's World Family迪士尼美語世界~, 大家覺得work 唔 work 呢...?? thanks
   0    0    0    0

原帖由 kendorisbb 於 09-8-8 23:13 發表
請問有無媽咪買左套~Disney's World Family迪士尼美語世界~, 大家覺得work 唔 work 呢...?? thanks

我有賣,
我覺得都好有用, Disney卡通的質素, 是有點保證,
work 唔 work ?  都好視乎家長的付出 !
不過,
講到尾, 點都唔值四萬幾!

極之認同!
原帖由 chanez 於 09-8-11 00:33 發表

我有賣,
我覺得都好有用, Disney卡通的質素, 是有點保證,
work 唔 work ?  都好視乎家長的付出 !
不過,
講到尾, 點都唔值四萬幾!

原帖由 ytpeople 於 09-8-14 23:33 發表
極之認同!

唔好意思!!!!!!!!!!
修正 :
係買左萬幾, 唔係四萬幾.

chanez

我大約o係2002年買,o個陣全套好似$3萬幾(大約),我只買了sing alone & talkalong card,約$17000,但自己不是用很多時間同個囡o係呢方面學習,所以效果唔好…但如果家長有心機及時間教小朋友,我也覺得不用買咁貴的教材比小朋友。
原帖由 chanez 於 09-8-15 01:16 發表

唔好意思!!!!!!!!!!
修正 :
係買左二萬幾, 唔係四萬幾.

chanez

原帖由 ytpeople 於 09-8-15 12:00 發表
我大約o係2002年買,o個陣全套好似$3萬幾(大約),我只買了sing alone & talkalong card,約$17000,但自己不是用很多時間同個囡o係呢方面學習,所以效果唔好…但如果家長有心機及時間教小朋友,我也覺得不用買咁貴的教材比小朋友 ...

現在我用excel設計了一些中英數習作比小朋友做, 效果都幾好, 設計的其中一個要點, 就是要即時知道對錯.

‹ 上一主題|下一主題