用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組排排舞班(想減肥又唔想太劇烈的帶氧運動) ...
go

自組排排舞班(想減肥又唔想太劇烈的帶氧運動) [複製鏈接]

有人有興趣嗎? $200/4 堂, 在旺角上堂, 閒日夜晚, 時間待定, 希望在7-8pm左右, 最少8人成班, 我已有2-3人,有興趣請看以下連結:

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=8226791&extra=page=1&filter=0&orderby=dateline&ascdesc=DESC&page=1
   0    0    0    0
:-D  :-)  :-P 笑口常開

自組排排舞班(想減肥又唔想太劇烈的帶氧運動)

請Add 我. [email protected]
原帖由 WowWow 於 09-7-17 17:54 發表
有人有興趣嗎? $200/4 堂, 在旺角上堂, 閒日夜晚, 時間待定, 希望在7-8pm左右, 最少8人成班, 我已有2-3人,有興趣請看以下連結:

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=8226791&extra=page=1&filter=0&orderby=d ...

回覆 1# eppieau 的文章

我正等待該舞社回覆時間, 我希望時間可在星期三至五任何一日, 晚上7:00-8:00 或 7:30-8:30pm, 待他們回復有導師及時間後, 再email通知你! (現在我已組了4-5人)

簽名被屏蔽

原帖由 Tommyma 於 09-7-21 11:25 發表

我都有興趣,please check pm.

真可惜! 昨天打電話去查詢, 負責人說因暑假太多導師已有job在忙, 未有weekday night空閒, 所以要等到9月才可能有導師教, 我會再跟進, 如果到時可以有班的話, 再pm你們!

回覆 1# WowWow 的文章

day time有沒有,小朋友11歲和媽咪一齊,得嗎?

回覆 1# ivywong2301 的文章

Sorry, not daytime.

原帖由 WowWow 於 09-7-21 13:14 發表

真可惜! 昨天打電話去查詢, 負責人說因暑假太多導師已有job在忙, 未有weekday night空閒, 所以要等到9月才可能有導師教, 我會再跟進, 如果到時可以有班的話, 再pm你們! ...

新消息:  時間: FRI (7:00-9:00PM)
            地點: 荃灣
            人數: 8 人 (還欠3人可開班)
            費用: $280 / 8 堂

簽名被屏蔽

原帖由 Tommyma 於 09-7-25 00:06 發表

妳好,時間及地點我都ok,我已pm我的聯絡電話給妳。
另外我有一個friend都想join,不過佢住得較遠,我明天再覆妳。謝謝!

多謝各位, 名額已滿!
‹ 上一主題|下一主題