用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基灣小學(愛蝶灣) 有冇人打算在學校內學樂器呀?
go

有冇人打算在學校內學樂器呀? [複製鏈接]

如題,如果有會多數選擇自己一個人學定系2個小朋友一組學呀?
   0    0    0    0

自己一个學係咪会方便D 呢?  时間都容易 handle D 喎.

原帖由 aliceykm1 於 09-7-16 15:25 發表
自己一个學係咪会方便D 呢?  时間都容易 handle D 喎.

一個人學, 應該易D開班.

我問過我朋友, 佢個囡係升小二, 佢話學校學樂器會貴D, 不過師資就有保證. 但有一樣唔好處, 就係一學要學一年, 同埋如果學校假期都要返去學, 因為我住九龍果邊, 所以唔返去學校學LU.

多謝你地的意見,我都打算在學校學算啦(雖然貴d),但我仲有個細女,所以唔想工人姐姐平日帶住阿妹周圍去等阿哥......但知唔知學樂器是否平日放左學定系星期六學架?請指教....

原帖由 angelmokco 於 09-7-17 10:24 發表
多謝你地的意見,我都打算在學校學算啦(雖然貴d),但我仲有個細女,所以唔想工人姐姐平日帶住阿妹周圍去等阿哥......但知唔知學樂器是否平日放左學定系星期六學架?請指教.... ...

時間方面應該係等老師同你地自己夾.

回覆 1# 曦彤媽媽 的文章

hi 曦彤媽咪,

你好厲害呀, 係咪識得其它讀緊的媽咪 ?
知唔知星期六遲 d 係咪有很多野學 ? tks

Fiona 媽咪
kammy
‹ 上一主題|下一主題