用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急!!! 有無小提琴二級考生可以對調考試日期? ...
go

急!!! 有無小提琴二級考生可以對調考試日期?

小兒子8月5日考二級小提琴, 誰知伴奏姐姐當日會考放榜!
有沒有人願意幫幫忙, 對調考試日期呢?

回覆 1# lillymarie 的文章

有無人想對調考試日期呀? 三級都可以架.

有無人可以對調日期呀?

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-7-18 23:17 發表

如果只係伴奏姐姐唔得閒,點解你唔諗下換另一個伴奏呢??..日子咁近,恐怕你比較難搵到人同你對調喎...

一來我唔知去邊度搵過另一位伴奏姐姐. 二來老師話驚唔夠時間夾, 同埋我個仔超shy........

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-7-19 10:10 發表

你囝囝自己係咪已經拉得好熟啦..??同埋aural個part佢練成點呀??..宜家仲有成兩個幾星期先考試,絕對趕得切另搵一個伴奏0既....你係八月五日幾點考??係邊度考??睇下幫唔幫到你啦.. ...

ming2,
thank you very much ar!
8月5日11:07am 黃埔新村
如果下星期二都無消息, 我可能真的要同老師傾下.........呢位伴奏姐姐係老師介紹的.......

簽名被屏蔽