用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基灣小學(愛蝶灣) 徵求學生一齊乘褓姆車返基灣(愛蝶灣)
go

徵求學生一齊乘褓姆車返基灣(愛蝶灣) [複製鏈接]

本人尋找到褓姆車(張太)
可以接送學生往學校,但張太要求人數越多越好!
因此徵求家長有否興趣一齊乘褓姆車!
地點可以是九龍灣,觀塘,油塘或將軍澳!
方便聯絡,請家長留電話號碼或E-MAIL
價錢未定!!謝謝
   1    0    0    0

原帖由 godfrey媽咪 於 09-7-13 13:46 發表
本人尋找到褓姆車(張太)
可以接送學生往學校,但張太要求人數越多越好!
因此徵求家長有否興趣一齊乘褓姆車!
地點可以是九龍灣,觀塘,油塘或將軍澳!
方便聯絡,請家長留電話號碼或E-MAIL
價錢未定!!謝謝 ...

唔該你呀! godfrey媽咪, 我有興趣呀!
我住油塘, 請check pm

pls check pm!
原帖由 曦彤媽媽 於 09-7-14 16:07 發表

唔該你呀! godfrey媽咪, 我有興趣呀!
我住油塘, 請check pm

Hi Godfrey mummy,
Please check pm, thanks!

school bus

Hi Godfrey I am sheren. I live in Tseung Kwan O.  I am interested the school bus service. Would you please call me 95563920.  Thank you.

hi hi ! sheren 褓姆車方面要有7個小朋友以上才可以開車,現在已有3個,因此等待一下!價錢方面亦末確定!!!我留下我的tel no 98064111 方便以後大家聯絡吧!!!謝謝
原帖由 wunwun123 於 09-7-19 21:39 發表
Hi Godfrey I am sheren. I live in Tseung Kwan O.  I am interested the school bus service. Would you please call me 95563920.  Thank you.

原帖由 godfrey媽咪 於 09-7-20 11:43 發表
hi hi ! sheren 褓姆車方面要有7個小朋友以上才可以開車,現在已有3個,因此等待一下!價錢方面亦末確定!!!我留下我的tel no 98064111 方便以後大家聯絡吧!!!謝謝 ...

我問左我朋友, 佢囡囡今年升小二, 佢地住鑽石山, 佢話可以暫時預住佢先, 因為佢都要睇吓個價錢同返學上車時間先決定.
‹ 上一主題|下一主題