用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 小朋友用咩電話咭?
go

小朋友用咩電話咭? [複製鏈接]

請問你地俾你地的小朋友用咩電話咭or plan? 我個小朋友升中啦, 煩惱緊應買邊種俾佢!
   0    0    0    0

我給他 PCCW 儲值通話咭, 每次增值$50, 有效期半年

我都係給他 PCCW 儲值通話咭, 每次增值$50, 有效期半年

之前小學都係用增值卡, 但一上左中學d新同學就多左打佢手機互問問題, 最後都係出左PCCW $35 750分鐘 plan.
大果個仔就3既 $35 + $8(10,000個SMS).....大果個好少講電話, 不過d sms就幾乎爆咁濟

謝謝大家.

我主要俾個女用來和屋企人聯絡, 用量應該唔會好大, 所以看來都是出儲值通話咭較抵.

我見到One2Free好似最平, 最低每分鐘HK$0.05, 但是收得可以嗎? 你地咁多人用PCCW, PCCW 收得好唔好?

我自己用緊smartone 儲值卡, 開卡$68, 可留6個月, 如用櫃員機增值可增$50, 接收冇問題, 可以用現有number轉落儲值卡(唔知係咪剩係本身係smartone先得), 街霸轉唔到number, 要去門市買卡先轉到number.

可睇睇:
http://www.smartone-vodafone.com ... lk_introduction.jsp

Thank you!  已買了Smartone電話咭啦, 唔該晒!

用電話卡先啦...$50 半年,唔夠先考慮用上台都未遲...
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.
‹ 上一主題|下一主題