用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) ...
樓主: anan3388
go

自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) [複製鏈接]

各位請 check pm

另, 可能因為大家都忙, 所以唔係好多人會出黎聚會, expect 會有好多 function 既家長可能未必岩你地 ga。 但我地會用電郵作為主要小組聯絡之用, 而若家長找到相似年齡或同區的家長, 都可以各自組合的~

上次聚會我個人就好 enjoy~ 因為可以聽到大d的小朋友既困難, 而各家長又好樂意 share 佢地既意見, 我覺得自己獲益良多啦~~ 多謝出黎既家長同埋小朋友, 好高興認識你地 ^_^

pls chk pm

dear anan,

I'm so enjoy the gathering. Hope we can have this kind of gathering in the near future.  

原帖由 anan3388 於 09-9-23 18:30 發表
各位請 check pm

另, 可能因為大家都忙, 所以唔係好多人會出黎聚會, expect 會有好多 function 既家長可能未必岩你地 ga。 但我地會用電郵作為主要小組聯絡之用, 而若家長找到相似年齡或同區的家長, 都可以各自組合 ...

hi 各位, 寄左 email 俾你地, 請 check 啦

Thanks

第四次聚會及生日會已完滿舉行, 謝謝各位出席家長 ^_^

大家一齊唱生日歌那一刻我覺得好開心呀, 我當時諗, 其實我地自己團結起來, 互相幫助, 就是一股很好的力量啦 ^_^

謝謝出席的大家, 唱歌, 拍手, 飛吻, 一齊玩的各小朋友, 及很客氣地買左禮物既家長 (真係十分十分唔好意思 ), 其實你地到左我地已好開心, 可以過一個很熱鬧的生日會, 真好 ^_^

下次又再出黎玩呀 ^_^

hi anan3388,

pls check pm, thanks!!

家住將軍澳區, 兒子27個月, 可否加入?

原帖由 cserena 於 09-11-4 09:21 發表
家住將軍澳區, 兒子27個月, 可否加入?

可以呀~ 請 check PM

第五次聚會聖誕Party意見搜集中, 請踴躍發表意見 (請check email la~)

hi, can I join in the X'mas party? my son is now 4 yrs old and my daughter is now 2

pls check PM la~

Dear anan3388,

Pls check pm.  Thanks a lot.

回覆 1# June04 的文章

我可以參加嗎

原帖由 amon28 於 09-11-10 00:12 發表
我可以參加嗎

我的孩子現在3歲半,有自閉傾向,想加入,
但不知怎聯络怎您們,因我是新加入的,現在感覺很無助
我能報上电郵令你們聯络我嗎?

Anan3388,
Please check PM

hI, 如果你想PM, 可以先找出版主anan3388的,然後按右下邊, 有私人傳訊一格, 寫低自己資料, 版主會再聯絡你啦~

另外, 希望你唔好灰心, 大家會互相幫忙, YOU"RE NOT ALONE!
如需協助,PLS CHECK PM~

EPAN

原帖由 hcf2006 於 09-11-10 17:41 發表
我的孩子現在3歲半,有自閉傾向,想加入,
但不知怎聯络怎您們,因我是新加入的,現在感覺很無助
我能報上电郵令你們聯络我嗎?

我兒剛3歲, 我很擔心, 不知如何? 我可以參加嗎!
[email protected]
原帖由 anan3388 於 09-11-10 14:20 發表

各位家長, 我地小組暫時以電郵聯絡為主, 而間中得閒都會出下黎。我地自己組織乍, 所以...都係無乜組織, 志在大家傾下 support 下 ^_^ 我地既小朋友大約係 1.5 - 4 yr 左右啦

有興趣加入既, 請按 "私人傳訊"俾你以下既資料我地

你的稱呼 - 電郵地址 - 住邊區 - 仔/女 - 小朋友稱呼 - 出生年份/月份 - 困難 - 固執或頭痛問題 - 喜好 - 對小組的期望 - 可以出黎聚聚的時間

俾左資料我既家長稍後會收到電郵的了

謝謝
‹ 上一主題|下一主題