用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有無入左沙田培英家長?
樓主: 牛咪咪
go

有無入左沙田培英家長? [複製鏈接]

原帖由 牛咪咪 於 09-7-18 21:32 發表
今日係一日, 老師係外籍老師, 其實係等D同學熟識下, 月尾有一星期, 都係成個AM都係學校, 8月仲有日營5日到, 您小朋友無去咩

牛咪咪 ,

我的兒子不是派頭往培英,只不過路過,看到你的女兒入讀此校,替你高興而已。

我兒也有Summer Bridging Programmer,足足一星期且在15/8開始。

哦. 係呀, 甘您小朋友去左邊間呀
原帖由 johnmon 於 09-7-19 00:02 發表

牛咪咪 ,

我的兒子不是派頭往培英,只不過路過,看到你的女兒入讀此校,替你高興而已。

我兒也有Summer Bridging Programmer,足足一星期且在15/8開始。 ...

原帖由 牛咪咪 於 09-7-19 14:38 發表
哦. 係呀, 甘您小朋友去左邊間呀

喇沙書院。

剛剛看見你很不開心的那個post,知你和女兒有些不開心的事情發生,放鬆些,不重要的可以放手讓他們自己來。就像今天早上的天氣很惡劣,橫風橫雨,時大時細,我跟兒子說:「姑媽要早點返回教會,只有你一個獨自乘車返回教會,有點危險,要不要媽媽陪你」。怎知他說:「不用了,我自己會照顧自己,你始終要放手讓我自己來。」我這個老媽只好說:「那麼你自己小心點,到達後,打電話回來報平安吧!」若當時大家各持己見,又將會上演六國大封相,只好退一步吧!

我仔仔讀1A班,今日見過班主任都ok..你哋呢?
買齊嘢開學末呀?我差2本書

係咪數學?我都係, 不過A冊我係天利行買左
‹ 上一主題|下一主題