用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城網e幾間band 2/band 3/校風,應點排呢? ...
go

九龍城網e幾間band 2/band 3/校風,應點排呢? [複製鏈接]

有關banding 及校風, 請問如下:

賽馬會官中
彭學高
鄧鏡波
九龍塘學校(中學部)

thanks

0    0    0    0
名模,空姐,藝人專用護膚品dermalogica,超底價六五折,
歡迎到"我的個人網頁"參觀

原帖由 傻鴨菇芝 於 09-7-8 23:55 發表
有關banding 及校風, 請問如下:

賽馬會官中
彭學高
鄧鏡波
九龍塘學校(中學部)

thanks

鄧鏡波 Band2 聽家長講,幾好,不過唔知乜野好!

原帖由 happyvalley 於 09-7-9 00:04 發表

鄧鏡波 Band2 聽家長講,幾好,不過唔知乜野好!

唔該哂
名模,空姐,藝人專用護膚品dermalogica,超底價六五折,

請問九龍塘學校(中學部) 校風好嗎?

校風
鄧鏡波 > 九龍塘學校(中學部) = 彭學高 > 賽馬會官中

成績
鄧鏡波> 賽馬會官中 > 九龍塘學校(中學部) = 彭學高

[九龍塘學校轉了校長,有少少退步,
所以這樣排。]

原帖由 nywing 於 09-7-9 00:33 發表
校風
鄧鏡波 > 九龍塘學校(中學部) = 彭學高 > 賽馬會官中

成績
鄧鏡波> 賽馬會官中 > 九龍塘學校(中學部) = 彭學高

[九龍塘學校轉了校長,有少少退步,
所以這樣排。] ...

咁其實派咗九龍塘, 再去彭學高(已收)/賽官(等通知)/鄧鏡波(等筆試)扣門, 是否都差不多呢? 老師話我仔係band3,其實e幾間都差不多,九龍塘算校風幾好(不知轉了校長),各位媽咪比d意見

個小朋友咩成績?K3網有時band 3都可能唔太差架。會唔會試香島,banding高d,校風好d,有fd考到。

原帖由 傻鴨菇芝 於 09-7-9 00:40 發表

咁其實派咗九龍塘, 再去彭學高(已收)/賽官(等通知)/鄧鏡波(等筆試)扣門, 是否都差不多呢? 老師話我仔係band3,其實e幾間都差不多,九龍塘算校風幾好(不知轉了校長),各位媽咪比d意見 ...
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

‹ 上一主題|下一主題