用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 兒童成長書桌
樓主: 雪瑩媽咪
go

兒童成長書桌 [複製鏈接]

原帖由 polarbb 於 09-7-10 11:31 發表
唔該哂,本來諗住一次過去九龍買哂算,宜家唯有去埋中環睇 中環個到有冇枱賣架?

有呀,我就係鍾意中環張臺~
反而椅而家就睇下搵下先~~~

佢有2種款架~
如果你睇岩,都唔該,可唔可以等埋我地幾位媽咪先~
因為睇下佢會唔會有discount俾到我地~

臺佢有2種,價錢$2985 & $46xx (唔記得)
平d既無得較角度~ 貴d既有7段角度可較~
我鍾意 3k o個款,覺得夠用~
你去睇下,佢開 11am - 6 or 7pm,
打去問左先~佢o個度如果你"渣"車反而無位泊~

醒目開學勳章

Hi,

"要試around 45 mins" 嘅意思係要留45 mins 至走得, 定係最多留 45 mins?

**

原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-10 11:31 發表

我前日朝早打去,
佢已經話最快都要星期二早上先有位俾我去睇~
仲話要試around 45 mins~
咁可能真係無乜用家去過喇..

醒目開學勳章

3千個張冇得較角度??咁又冇咩用喎,因為我就係想可以較角度咁就可以比個女睇書時舒服D,咁Jessica個張有得較都係3千多
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-10 11:35 發表

佢有2種款架~

平d既無得較角 ...

原帖由 CML2006 於 09-7-10 11:43 發表
Hi,

"要試around 45 mins" 嘅意思係要留45 mins 至走得, 定係最多留 45 mins?

**

佢話每個小朋友真係試清楚都要差唔多45mins~
應該唔係最多既~

原帖由 polarbb 於 09-7-10 11:49 發表
3千個張冇得較角度??咁又冇咩用喎,因為我就係想可以較角度咁就可以比個女睇書時舒服D,咁Jessica個張有得較都係3千多

jessica 個張都$3990~加埋佢個書架$1000(好似)
都差唔多 5k呀~

不過,都係o個句,睇左先囉~
反正都唔爭左幾日試埋d野先~

醒目開學勳章

書架我就唔駛,我係鍾意張枱有角度較姐,我會去中環同九龍睇左先,其實我地又唔一定要 group 埋去睇,可以睇完後返黎報料,再大家決定係米一齊買米同佢傾 discount  因為要大家就時間又好似難D
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-10 11:52 發表

jessica 個張都$3990~加埋佢個書架$1000(好似)
都差唔多 5k呀~

不過,都係o個句,睇左先囉~
反正都唔爭左幾日試埋d野先~

Better consider this topic.

醒目開學勳章

What do you mean it ?

**

原帖由 monteazul 於 09-7-10 13:45 發表

醒目開學勳章

我都想知
好多新會員講完野就走左去
原帖由 CML2006 於 09-7-10 18:25 發表
What do you mean it ?

**

醒目開學勳章

我今日睇左,都OK喎,不過你比我個地址同電話都係錯架 個Building 係世紀廣場,唔係新世紀, 我會買枱同 chair,不過有D配件想配,我要返黎上網自己查再比個名佢
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-10 11:35 發表

佢有2種款架~

平d既無得較角 ...

醒目開學勳章

錯左架,我都搵唔到個位梁小姐,我今日都係同個位外國sales 咋

原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-10 00:23 發表
各位媽咪,

唔好介意,我將地址打出黎~
中環新世紀廣場 10/F~
店名:BEDAZZLE
即係STARBUCKS樓上~

佢地星期一至日都開~(11AM - 6 OR 7PM)
但係我就會打左去搵梁小姐先~
TEL:2863 7990
話係歐小姐朋友,佢就會知係睇書 ...

原帖由 polarbb 於 09-7-11 21:12 發表
我今日睇左,都OK喎,不過你比我個地址同電話都係錯架mouth:" />mouth:" /> 個Building 係世紀廣場,唔係新世紀, 我會買枱同 chair,不過有D配件想配,我要返黎上網自己查再比個名佢
...

嘿嘿..乜我打錯地址..唔好意思...

好彩你都搵到~

地址:德己立街1號,
世紀廣場10/f
電話:2869 7990
梁小姐~

anyway,唔好意思~~~

原帖由 polarbb 於 09-7-11 21:12 發表
我今日睇左,都OK喎,不過你比我個地址同電話都係錯架mouth:" /> 個Building 係世紀廣場,唔係新世紀, 我會買枱同 chair,不過有D配件想配,我要返黎上網自己查再比個名佢
...

之前問過配件佢要再報價~
因為我朋友都想買lcd架同埋cpu架~

原帖由 monteazul 於 09-7-10 13:45 發表

係架..真係好多野都值得condsider架~
諗清楚呀!如果想做媒,哩個topic就唔係好岩入黎架喇~

如果係真係想買野既bk mami就無乜問題,
大家都係比較緊,上黎報料者~

醒目開學勳章

我會買架,咁你地係米group埋一齊買?
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-12 09:45 發表

嘿嘿..乜我打錯地址..唔好意思...

好彩你都搵到~

地址:德己立街1號,
世紀廣場10/f
電話:2869 7990
梁小姐~

anyway,唔好意思~~~

醒目開學勳章

LEE 間我比較放心,因為佢係一間鋪同埋我一路睇一路都見好多人/鬼佬上去睇野,佢地又唔駛預約,日日都開.
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-12 09:48 發表

係架..真係好多野都值得condsider架~
諗清楚呀!如果想做媒,哩個topic就唔係好岩入黎架喇~

如果係真係想買野既bk mami就無乜問題,
大家都係比較緊,上黎報料者~ ...

原帖由 polarbb 於 09-7-12 10:07 發表

LEE 間我比較放心,因為佢係一間鋪同埋我一路睇一路都見好多人/鬼佬上去睇野,佢地又唔駛預約,日日都開.

因為之前問資料有幾位媽咪都未睇呀~
你好鬼快~~~ 哈哈!
所以,睇下可唔可以等多幾日丫~
之前我問過,佢會逢星期五裝書桌~
如果可以既,等埋哩個星期丫,好嗎?
同埋,我都想星期二放假帶埋囡囡去tst睇椅先~

醒目開學勳章

OK, 我下星期都唔响香港,返黎剛好等埋你地
我好心急架,想快D睇左先,唔係等埋你地我尋日買鬼埋
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-12 10:16 發表

因為之前問資料有幾位媽咪都未睇呀~
你好鬼快~~~ 哈哈!
所以,睇下可唔可以等多幾日丫~
之前我問過,佢會逢星期五裝書桌~
如果可以既,等埋哩個星期丫,好嗎?
同埋,我都想星期二放假帶埋囡囡去tst睇椅先~ ...

超級版主

我前日去旺角行實wai見到有套近似番學(再大d同埋一樣有櫃筒)枱椅,兩者可調高低(上螺絲),加埋唔駛6百蚊,冇錢買幾千蚊高檔貨可考慮佢。

我今日去左九龍塘o個間新會員介紹既地方睇書桌喇~
o個度係一個住宅,即jessica小姐既~
去到就會見到2張不同既model,
問心..其實張桌唔差既,
而且佢既氣壓都ok,但係我就反而"厭"佢太容易較高,
怕會好容易俾大囡整高整低既時候整親妹妹~
因為佢一按個制就會升高~
較低就要大人幫手會好d~
佢較角度可以較到0-50度~

都叫做user friendly,但係就要小朋友唔貪玩先ok~

‹ 上一主題|下一主題