用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無bb讀比華利幼兒園(tko) ?
go

有無bb讀比華利幼兒園(tko) ? [複製鏈接]

有無bb讀比華利幼兒園(tko) ?

有無bb讀比華利幼兒園(tko) ?此校如何?

Re: 有無bb讀比華利幼兒園(tko) ?

我仔仔o向比華利讀緊n1 呀! 你想知d 咩呀???

ruby

你仔仔讀緊主流班定國際班?

Thanks

yikmanmama,

比華利無分 主流班定國際班 架!

ruby
我想問你阿b讀得開唔開心?會不會成日病?地miss好不好?我什麼都想知, 因比華利收左阿女12月返n1

smallbaby,

我仔好鍾意番學架, 佢真係讀得好開心, 我覺得比華利o向教學方面都唔錯, 因為我見仔仔有好大進步, 佢已經學左A-E, .......仲有唱好多歌, 佢而家仲識唱普通話歌添, 真係好鬼得意呀! 阿仔日日都提住 MISS d 名, 成日話搵ms.xxx, ..... , 我諗miss 都對佢好, 佢先成日提住.....

至於病方面, 我仔算ok, 佢由8 月開學到現在, 都係病過1 次, 算ok啦.....

你女女12月番... 係今天12月嗎?? 咁咪同我仔仔一班囉...
  你要有心理準備呀, 小朋友初初番學好多問題架, 我仔初初番學幾日就俾同學仔咬, .... 到最近, 佢識得咬番人, 不過, 算係少事啦, 個個小朋友一定經歷下打人, 咬人, 俾人打, 俾人咬喇....

ruby

你阿仔幾大?

smallbaby,

我仔而家2 歲 4 個月...
‹ 上一主題|下一主題