用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

轉到AM啦!!!

今日學校打電話來......轉到AM啦.....好開心呀......

恭喜晒.. 我仔都係讀am 架.. 一齊認識下啦

唔知會唔會同一班呢
大家繼續保持聯絡啦
原帖由 Elain_Chan 於 09-6-21 01:14 發表
Hello!我啊囡都轉到AM, 唔知第日會唔會同一班呢?

hi

我個仔都轉到AM啦

你地知唔知校車點安排呢, 係唔係開左學先會安排? 我住沙田, 都唔係好遠...
同埋係唔係開學頭3日都一定要一齊返學, 到時先會安排?

我都係住沙田呀, 諗住會坐校車, 不過都要試咗先, 唔知個仔肯唔肯

原帖由 AndersonMama 於 09-6-23 20:01 發表
你地知唔知校車點安排呢, 係唔係開左學先會安排? 我住沙田, 都唔係好遠...
同埋係唔係開學頭3日都一定要一齊返學, 到時先會安排?

我的女兒也轉到AM!!

好開心!

今日出買校服!d 老師都好nice !! 一d都無似傳聞中的那樣啊.

AndersonMama,

頭三日係俾小朋友適應嘅,所以要同小朋友一齊返學,在開學時,除了第一日上學時冇校車搭外,當日放學及其餘兩日家長都可同小朋友一齊試搭校車,家長一方面可試清楚校車路線及選定上落車站,另一方面亦可從中睇吓小朋友是否適合搭校車。

各位順利由pm轉到am的媽咪, 你地可唔可以教下我點樣可以寫封求情信呢??因為我的囡囡在2010年讀k1, 但是是下午班, 而我真的好想好想小朋友可以讀上午班, 請你地幫下我啦, 感激萬分!!!!!
請email : [email protected]
或請pm我啦, thanks!!!!