用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大家有無抽康文署泳班, 該班收唔夠人, 但都無我仔份?? ...
go

大家有無抽康文署泳班, 該班收唔夠人, 但都無我仔份?? [複製鏈接]

有甘出奇的事情, 我傻傻地, 都唔知幫個仔抽左物班, 現在找回申請的班號, 我幫兩個仔申請了3 班泳班, 有兩班都收生不足, 但都找不到我兩個仔的名字, 反而其中一班超額收生的班, 又有其中大仔的名???

又有甘出奇????
   0    0    0    0

原帖由 焯媽媽 於 09-6-19 01:45 發表
有甘出奇的事情, 我傻傻地, 都唔知幫個仔抽左物班, 現在找回申請的班號, 我幫兩個仔申請了3 班泳班, 有兩班都收生不足, 但都找不到我兩個仔的名字, 反而其中一班超額收生的班, 又有其中大仔的名???

又有甘出奇???? ...

你會唔會填錯/填漏咗資料?

原帖由 焯媽媽 於 09-6-19 01:45 發表

又有甘出奇???? ...

一d都唔奇, 我同兩個囝囡一起報親子班抽籤, 點知有我兩個囝囡個名, 無我個名, 最奇係個班唔full, 無我個名點親子, 而且係用我個名去報, 好啦, 打熱線問, 就一個推一個, 打左四個電話, 講左四次件事, 都話唔係佢負責, 依個就係"正苦", 我只好認命"香港人"

‹ 上一主題|下一主題