用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 自組皮紋測試
go

自組皮紋測試 [複製鏈接]

朋友試過覺得好準,有成3X張報告暢細解釋,幫到父母了解自己仔囡,因我好想同仔仔囡囡做,但係成家做會好貴,與皮紋分析師聯絡過,佢話可以私人幫人做,原價$888,只要有15人以上可以平好多做一次皮紋!!

有冇人有興趣??
   0    0    0    0

原帖由 yuiyui82 於 09-6-19 00:32 發表
朋友試過覺得好準,有成3X張報告暢細解釋,幫到父母了解自己仔囡,因我好想同仔仔囡囡做,但係成家做會好貴,與皮紋分析師聯絡過,佢話可以私人幫人做,原價$888,只要有15人以上可以平好多做一次皮紋!!

有冇人有興趣??:cal ...
我有興趣woo

原帖由 yuiyui82 於 09-6-19 00:32 發表

PLEASE PM ME..........THANK YOU

醒目開學勳章

可唔可以透露.. 係邊間呀?

please email me [email protected]

回覆 5# yuiyui82 的文章

我都有興趣, 但係想問下如果15人一齊做, 咁即係幾錢/次?  報告係吾係都係咁詳細同有無人會解釋俾我地知?  tks!

Pls check pm, thanks

原帖由 phoebekk 於 09-7-16 13:14 發表

Pls check pm, thanks

我打左去問佢秘書,佢比左個web我,我pm左比你地,你地自己開黎睇下先,或自己打去問下,如果真係想做,我地先join埋一齊做,因都要15個人,你地覺得咁好唔好?
因我都打左好多次去問,好似好煩咁,我都有d唔好意思。。。。

Can you PM the link to me?

醒目開學勳章

原帖由 BO2009 於 09-7-20 21:40 發表

我打左去問佢秘書,佢比左個web我,我pm左比你地,你地自己開黎睇下先,或自己打去問下,如果真係想做,我地先join埋一齊做,因都要15個人,你地覺得咁好唔好?
因我都打左好多次去問,好似好煩咁,我都有d唔好意思。。。。 ...

pls send me the info~

Please also PM me the information, thanks!
原帖由 BO2009 於 09-7-20 21:40 發表

因我都打左好多次去問,好似好煩咁,我都有d唔好意思。。。。 ...

can you pm me the info. as well?  I'm interested too.

我都想知,馬煩比些資料我,thanks
[email protected]

如果價錢唔太貴, 我都想做, 請PM我.
其實台灣同大陸都好普遍
http://tw.myblog.yahoo.com/vk-tips/

I'm interested on it too... please PM me.... Many thanks!

i want to know the detail. pls pm me. thanks

how old can check? pls pm me , I am interest too !

醒目開學勳章

I am interested on it.  Please PM the information to me.  Thanks!!

我囡囡已做過一次, 但因仍是太小不知準唔準, 如你的不是太貴, 我也有興趣做多次看看結果是否相同, 可否pm資料及價錢給我.  thanks.

Hi ,

可否 send d 資料俾我?
15人既年齡要相約嗎?

Thanks !
‹ 上一主題|下一主題