用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

很欣賞校長 [複製鏈接]

剛去完學校的小一家長會,看見校長老師們的團隊合作精神真的很好,校長主動協助老師拿著講解資料,老師關切的態度, 這樣的身體力行, 相信入讀這校的學生在品格修養學習方面我會好放心,再一次証明我的選擇是明智的, 感謝主!
(不過內容實在太豐富了, 2個多小時的介紹真的很累!)
   0    0    0    0

我個仔喺到讀咗三年了,個女讀咗一年,佢哋都好鐘意校長,因為佢好親切,又有愛心,處處為孩子着想,阿女仲約過佢食午飯添!!而我都試過同佢表達過對學校的意見,校長都好友善,同好願意聆聽和接受意見!!

好開心! 我個女今年九月將入宣基小一。

薛校長真的好好人呀! 其實我2006年因工作關係過咗新加坡, 六月尾才決定返香港定居, 已錯過晒派位時間。

有朋友介紹話宣基好, 因為我地將會住係tko區, 所以我就send email俾薜校長, 佢第二日就覆, 本來佢想同我女做web cam interview, 後來我send晒亞女的成績表同照片等等俾佢, 佢就話可以電話interview, 佢仲親自打IDD過黎俾我.

Interview都係問普通野, 最好笑係最後薜校長叫我女唱首歌俾佢聽當係禮物, 我女就唱晒成首鄧麗君的"甜蜜蜜"(因我女受我感染, 我成日揸車時聽鄧麗君), 薜校長聽完就好開心, 即時同我講話收我個女,叫我8月3日去學校註冊(因為我地七月尾先返到香港).

薜校長仲強調係confirm架喇,叫我唔駛掛心.
佢真係好好人!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D
‹ 上一主題|下一主題