用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 新政策的visa letter
樓主: msmchan
go

新政策的visa letter [複製鏈接]

本來都想用, 後來有同學仔話學校唔比用, block 了.

原帖由 Pizza_Hut 於 09-9-30 15:44 發表
男仔吾同嘅, 如果好似女仔甘就搵你要囉

想問下有無人用skype?? 我有用, $45/月, 英國打香港, 幾ok喎

醒目開學勳章

原帖由 msmchan 於 09-9-30 15:53 發表
本來都想用, 後來有同學仔話學校唔比用, block 了.

係呀, 有啲學校唔俾用ga, 我囡囡學校初初都唔俾用, 不過佢哋學生去爭取, 同啲老師傾, 又傾得到喎! 我覺得學校幾民主, 只要學生提出理據夠充分, 會接受意見, 唔會因為覺得冒犯而反對.  咁樣培訓到小朋友點樣去爭取, 點樣去present佢哋意見, 唔會怕事, good!
[img][/img]

醒目開學勳章

My two sons are also - 人間蒸發.

原帖由 msmchan 於 09-9-30 15:35 發表
我仔同你仔一樣呀, 傾兩句就話收線.

回覆 1# JChan 的文章

好耐無上BABY-KINGDOM. 原來大家好熱鬧咁係到講仔女經。

我個女無HOME SICK。好開心咁。不過好難先搵到佢。日頭上堂唔開電話,晚上舍監會收電話,所以只可在Saturday / Sunday 找她。

佢Visa 上無話要到警局報到,所學校無安排。希望無問題啦!

醒目開學勳章

慳番GBP34

原帖由 KWY-WONG 於 09-10-5 14:44 發表
好耐無上BABY-KINGDOM. 原來大家好熱鬧咁係到講仔女經。

我個女無HOME SICK。好開心咁。不過好難先搵到佢。日頭上堂唔開電話,晚上舍監會收電話,所以只可在Saturday / Sunday 找她。

佢Visa 上無話要到警局報到,所學 ...

Hi KWY-WONG,

我地轉了到"放洋的小孩生活篇" 講仔女經.

msmchan

原帖由 KWY-WONG 於 09-10-5 14:44 發表

收到,我會自動轉台

原帖由 msmchan 於 09-10-5 14:53 發表
Hi KWY-WONG,

我地轉了到"放洋的小孩生活篇" 講仔女經.

msmchan

醒目開學勳章

其實中午食飯時間都可以傾一陣o既, 晚上舍監收電話冇問題, 可以買多一個電話ga o麻, 當然睇你囡囡需唔需要囉.
[img][/img]
‹ 上一主題|下一主題