用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 綠茵幼稚園
go

綠茵幼稚園 [複製鏈接]

各位師兄師姊好!本人想請問將軍澳綠茵幼稚園有何評價!唔該.
   0    0    0    0

試過playgroup覺得好差

原帖由 drumstricks 於 09-6-13 14:35 發表
各位師兄師姊好!本人想請問將軍澳綠茵幼稚園有何評價!唔該.

thanks.但我想請問係師資問題定環境因素!唔該.

I've visited Greenfield in Hang Hau.  I think the environment is not good.  It's not spacious and bright enough.  $3000+/month... not worth!

多謝你提供寶貴資料!唔該.

環境﹕其實好過翠茵少少﹐多d fresh air﹐不過條長樓梯都幾蘿命。

師資﹕我地返英文playgroup﹐個老師不但非西人﹐仲要d 英文發音好難聽﹐文法又錯﹐唱歌又走音﹐好難頂lor。

我地讀左一個月就無讀lu

原帖由 drumstricks 於 09-6-15 16:23 發表
thanks.但我想請問係師資問題定環境因素!唔該.

我又唔覺得咁差! 我個仔讀緊n1, 黎緊9月讀k1. 地方細就細d, 但小朋友返幾個鐘都唔會周圍走. 讀左成年, 兩個班主任都無轉過.

有樓梯有樓梯既好處. 我個仔就係咁, 學識上落樓梯.

我見佢讀得好開心又鍾意老師, 嬸嬸, 所以無同佢去搵其他k1.
‹ 上一主題|下一主題