用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 開多個新 < 334 學制 > topic ......唉 !
go

開多個新 < 334 學制 > topic ......唉 ! [複製鏈接]

見到新 <334學制 >  放左呢到的頂頭.

都唔知係好定唔好 ....

呢版由我地入黎開檔支持, 到而家人流指數都無乜增多
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 HPChingchingma 於 09-6-10 17:12 發表
見到新   放左呢到的頂頭.

你覺得放係邊處最好,我都覺得放係頂頭唔方便。

原帖由 ZZdaphne 於 09-6-10 17:36 發表

你覺得放係邊處最好,我都覺得放係頂頭唔方便。

都係呢樹好的啊 .........
旺下呢區
而且集中呢 !

我都無留意添

不過我地今年做左白老鼠,都應該留多些資料俾來年既 334 學生既

原帖由 HPChingchingma 於 09-6-10 17:12 發表
見到新   放左呢到的頂頭.

頂頭位,我多數唔睇就過咗,係度返而想入嚟八八

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 HPChingchingma 於 09-6-11 10:01 發表

都係呢樹好的啊 .........
旺下呢區
而且集中呢 !

334嘅topic回歸初中啦!!

高中教育都有新版啦!!

大家畀多些意見,謝謝!!

親子童讀樂 醒目開學勳章 +3金熱血

很抱歉為大家帶來不便,現應版主及會員意見關閉334學制臨時討論區,有關論題已調回初中教育討論區。
另已開設高中教育討論區請大家多多支持!
教育王國 www.edu-kingdom.com

出色的教育王國父母,出色的新一代

原帖由 BK_EDITOR 於 09-6-11 16:34 發表
很抱歉為大家帶來不便,現應版主及會員意見關閉334學制臨時討論區,有關論題已調回初中教育討論區。
另已開設高中教育討論區,請大家多多支持!

咁樣仲好啦 ........
‹ 上一主題|下一主題