用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 荃灣自組親子游泳班(約2~3yr)
go

荃灣自組親子游泳班(約2~3yr)

我個仔依家2歲3個月, 想睇下有冇差唔多大既小朋友有興趣自組親子游泳班?
教師: 男, 係朋友兩個仔(5y & 8y)跟佢學開既, 有多個游泳教師; 幼兒習游教練; 游泳裁判; 拯溺教師等牌...(張咭片勁多title)
時間: 想6月尾~7月開始星期日(如果冇咩人得可以改星期六)早上10:00~11:00 (太陽冇咁毒既時間)
人數/學費: 因為小朋友細雖有家長陪, 我都認為唔好太多人, 希望3~5個到; 學費要視人數而定
地點: 荃灣既城門谷(大啲)or胡中(人少)
有興趣pm我一齊傾下, 自己搵教練好過出面d泳會唔知有冇牌. 好希望可以自組到, 早啲比亞仔學游水啦!

都沉得好快下...

我個囡就黎17個月, 今年同佢游過2次水見佢都唔驚, 所以都好想搵人教佢游水(順便自己學埋)
唔知你果個教練點收費既呢? 要join幾多堂呀?
http://hk.myblog.yahoo.com/samarayip/

Sorry, 依家至回你, 要睇下有幾個人join先, 應該在100~150內(多人就平d), 堂數未傾呀, 我唸最少6堂到, 不過依家豬流感殺到...會遲少少至開始, 我要搵夠人至同亞sir傾detail, 睇下你有冇興趣啦!

我都有興趣啊,麻煩你比D資料我吖。THX!

簽名被屏蔽

I'm interested, please PM the information, Thanks a lot!