用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 可分享一下"net 12"的大抽獎派位結果嗎?!?!?! ...
樓主: 臻媽
go

可分享一下"net 12"的大抽獎派位結果嗎?!?!?! [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

係啊, 我第一個deadline(真道)係20/6, 仲砌緊份portfolio
$200報名費有d唔捨得 , 不過當rehearsal又好點都好啦
原帖由 esmehouse 於 09-6-12 03:36 PM 發表
總之祝大家順順利利啦 唔開始我都已經

原帖由 alcusmama 於 09-6-12 15:06 發表
想請問各位男孩子家長,當你們在華仁和St. Joe
之間選擇時,考慮過什麼條件才作出選擇呢? 感激非常。

我揀 st joe 是因為位多過華仁, 機會比較大, 華仁放 1st choice 如買六合彩....     

如果自行派了軒小,可不可以等埋大抽獎先定讀唔讀?

如自行有位收了, 無得抽獎架喇.

原帖由 htchan 於 09-6-12 19:50 發表
如果自行派了軒小,可不可以等埋大抽獎先定讀唔讀?
希望每天開心渡過 ;-)

係咪兩間軒官都大機會入皇仁架?

原帖由 esmehouse 於 09-6-12 14:46 發表
如果得 15 分,我會博軒官上

醒目開學勳章

聽講皇仁每年都留 30 個位比軒官

原帖由 AS1210 於 09-6-16 11:15 發表
係咪兩間軒官都大機會入皇仁架?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

咁我地可唔可以放棄自行,只報大抽獎架?

你可以2邊都報軒官架喎, 唔駛放棄架.

原帖由 htchan 於 09-6-16 15:37 發表
咁我地可唔可以放棄自行,只報大抽獎架?

但係我想入St.Joe/華仁多喎
原帖由 Jessy 於 09-6-16 16:39 發表
你可以2邊都報軒官架喎, 唔駛放棄架.

咁想入的話自行照入表華仁/st. jo, 以表你的誠意羅.

不過suggest你唔好填得咁進取, 唔係唔知去左第幾志願了.

原帖由 htchan 於 09-6-16 23:27 發表
但係我想入St.Joe/華仁多喎

我 net12 & net14 都有地址
我小朋友是男孩子如果睇中學派位,大家認為我應該棟net12 or net14?
請俾些意見,謝謝!

醒目開學勳章

net 12....

原帖由 shala 於 09-6-17 22:20 發表
我小朋友是男孩子如果睇中學派位,大家認為我應該棟net12 or net14?
請俾些意見,謝謝!

之前有些媽咪曾說要填"住"址. 不是地址. 因為隨時查是否"住"該址. 所以租了給別人的也不能填那地址. 這又對. 若為校網租了屋. 理應我用那地址. 業主不能又用那地址. 但曾見有人放租時已說明那地址她會用來報學校的. 真的比較令人混亂.

原帖由 shala 於 09-6-17 22:20 發表
請俾些意見,謝謝!

My relative 第2志願入到St. Jo

醒目開學勳章

第2志願都入到st jo?
我諗佢既no.一定好前,
但如果係咁,是否所有填st jo第1志願的人都入到,
有位才輪到別人的第2志願?
你知他的第1志願是什麼嗎?

原帖由 Georgette 於 09-6-18 08:56 發表

醒目開學勳章

so lucky wor

原帖由 Georgette 於 09-6-18 08:56 發表
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

醒目開學勳章

我估佢第一志願實係填華仁

原帖由 bonbon123 於 09-6-18 09:49 發表
第2志願都入到st jo?
我諗佢既no.一定好前,
但如果係咁,是否所有填st jo第1志願的人都入到,
有位才輪到別人的第2志願?
你知他的第1志願是什麼嗎?

yes, 第一志願華仁

如果係咁,是否所有填st jo第1志願的人都入到?

原帖由 esmehouse 於 09-6-16 12:14 發表
聽講皇仁每年都留 30 個位比軒官

去年上午32個下午28個共60個位
‹ 上一主題|下一主題