用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 可分享一下"net 12"的大抽獎派位結果嗎?!?!?! ...
go

可分享一下"net 12"的大抽獎派位結果嗎?!?!?! [複製鏈接]

醒目開學勳章

可分享一下"net 12"大抽獎的結果嗎??? 派邊間及屬第幾志願呢?
   0    0    0    0

我呀仔派到軒小上-午第一志願

第九志願, 李賜豪

第9志願呀?? 可以話我知你1-8填左d咩嗎? 如不方便講pm我可以嗎? 先謝謝你.

原帖由 mycathy 於 09-6-9 10:30 發表
第九志願, 李賜豪
希望每天開心渡過 ;-)

簽名被屏蔽

I want know too!

點解呢, 可唔可以先講講妳地推論? 因為12網可以填既得十零間, 我填既次序都幾進取, 但係好多人都係咁填, 所以我越來越相信係按number去派, 而唔係按志願囉。

其實最難填係12網, 數埋起碼五六間都係大部份人會填既第一志願, 基本上揀左一間, 其餘放第二, 三, 四, 五都已經會無機會, 一彈彈到去好後

我好想知有無人12網係第二, 三志願中既, 同埋想知係咩學校囉。

醒目開學勳章 王國長老

我都好想知
舊年聽講軒官下, 寶血, 多數係3,4志願入
st james都唔一定係第一志願
而家縮左班, 形勢又點呢.........
原帖由 mycathy 於 09-6-10 10:31 AM 發表
其實最難填係12網, 數埋起碼五六間都係大部份人會填既第一志願, 基本上揀左一間, 其餘放第二, 三, 四, 五都已經會無機會, 一彈彈到去好後

我好想知有無人12網係第二, 三志願中既, 同埋想知係咩學校囉。 ...

原帖由 Charlotte_mom 於 09-6-10 10:46 發表
我都好想知

我個女有個同學仔派左第一志願 聖雅各.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

醒目開學勳章

我識人第一志願 St. Jo、第二志願軒上、第三志願軒下,佢就派到第三志願﹝用監護人身份抽架,對於真係住係 12 網嘅小朋友真係好唔公平﹞:;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

原帖由 esmehouse 於 09-6-10 11:28 發表
我識人第一志願 St. Jo、第二志願軒上、第三志願軒下,佢就派到第三志願﹝用監護人身份抽架,對於真係住係 12 網嘅小朋友真係好唔公平﹞:;pppp:

係咩...邊個呀

我都識一個第一志願st jo 入左

我個囝返緊聖雅各幼稚園的, 今朝搭lift時聽到k3家長話好多派左聖雅各好開心, 我諗佢地應該係填第一架.

mycathy, 我只係想問下作個參考, 好等自己選校時唔好太進取, 咁請問你方便講出來嗎??

to 大家, 我知灣仔多名校, 一定好多人借地址, 但我地呢d真正住住灣仔區仲要窮到唔會有私校back up的人又可以做d咩呢? 係好唔公平, but what can i do?? 基本灣仔係舊區, 係好少人有小朋友架, 平日都唔易撞到啦, 但當日派位個centre打晒蛇餅喎.
希望每天開心渡過 ;-)

醒目開學勳章 王國長老

我都話我女果年, 成間幼稚園得一個入到marymount, 果個人住南區, 用親戚做監護人
都唔知d官個腦裝咩既, 健康家庭有父有母, 監咩護人姐! 擺明叫d人走法律喇姐 (祖父母都話有得講, 舅父都得?! 後生細仔唔駛返工架?!)
原帖由 Jessy 於 09-6-10 12:59 PM 發表
我個囝返緊聖雅各幼稚園的, 今朝搭lift時聽到k3家長話好多派左聖雅各好開心, 我諗佢地應該係填第一架.

mycathy, 我只係想問下作個參考, 好等自己選校時唔好太進取, 咁請問你方便講出來嗎??

to 大家, 我知灣仔多名 ...

原帖由 Jessy 於 09-6-10 12:59 發表

to 大家, 我知灣仔多名 ...

我雖然唔係住灣仔,我都係負擔唔起私小直資. 你住灣仔係大抽獎已經拈左好有利位置, 我冇住灣仔而加就頻頻泊泊係灣仔區叩門, 雖然忐忑d, 但都冇好唔開心.雖然遊戲係好唔公平, 但做人問心無愧就得,唔使擔心.

我做女好多同學住12網都派到第一志願.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

原帖由 Charlotte_mom 於 09-6-10 10:46 發表
我都好想知

今年聽到st jame第二都入唔到呀

醒目開學勳章

有傳首輪20分都入唔到呀!!!

原帖由 Sindy 於 09-6-10 14:05 發表

今年聽到st jame第二都入唔到呀

原帖由 wpwong 於 09-6-10 14:28 發表
有傳首輪20分都入唔到呀!!!

轉左全日的確唔同d
‹ 上一主題|下一主題