用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血會伍季明紀念學校 09/10 思源 小一 報到
樓主: BOBO1229
go

09/10 思源 小一 報到 [複製鏈接]

Pls sent u e-mail address to me...

原帖由 billysim 於 09-7-12 17:54 發表

我想問學校係咪有圍棋班報呀? 有無資料可以比我呀唔該!!!

yes, i have 報學校既英文及普通話班 and 圍棋班...

原帖由 billysim 於 09-7-14 13:52 發表
各位,

你地有無報學校既英文及普通話班呀, 因為英文班已FULL, 我淨係報到普通話8:45AM-9:45AM咋.

already sent , please check e-mail .
You can fill in the form and post to Shatin address with cheque .

原帖由 billysim 於 09-7-14 13:36 發表

e-mail: [email protected]

Tks!!!

u son have summer course?

原帖由 billysim 於 09-7-16 10:02 發表

收到喇, 唔該晒!!, 好想比阿仔學不過時間夾唔到所以報唔到喇!! >..

有關小一美勞堂既用品, 例如木顏色筆/粉彩/較剪/膠水/手袖.....等等, 是否每堂都由學生自備帶返學校, 定係全部由學校安排晒架, 因為現在差不多要著手買定文具開學!

Your children go to 學校既英文及普通話班 about 4 days , how about their feeling? My son is very happy...But ask he wake up is very difiicult in morning....hhhhhhhhhh

Will you help your kids to apply 課外活動? and which one?

Do u know have some 課外活動 will apply from Oct09? e.g. (music -piano and 小提琴?

我幫阿仔報左,  茁壯成長,英文戲劇班,小提琴 me too 因為阿仔仲有其他野係出面學, 所以唔敢再報其他野, 驚佢頂唔順呀, same same la 我阿仔佢都叫做習慣係朝早起身有小小扭計, 同埋唔太多功課做, 總算都ok!

原帖由 billysim 於 09-9-13 17:44 發表

我幫阿仔報左,  Bulu Bulu, 游泳班, 英文戲劇拼音班, 咁你幫小朋友報左咩?, 因為阿仔仲有其他野係出面學, 所以唔敢再報其他野, 驚佢頂唔順呀, 你小朋友返左兩個星期學覺得點呀, 我阿仔佢都叫做習慣係朝早起身有小 ...

yes, 小童軍..but do u when confirm the result?
I'm afraid the time is no good...will duplicate with other..he is very busy on sat..

原帖由 billysim 於 09-9-14 14:23 發表

你有無幫阿仔報小童軍呀, 我幫阿仔報左.
‹ 上一主題|下一主題