用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 基督教宣道會灣仔堂基道小學
go

基督教宣道會灣仔堂基道小學 [複製鏈接]

請問:
基督教宣道會灣仔堂基道小學

band 几呀?
掂唔掂?
   0    0    0    0

我都係派咗呢間, 唔知咩學校?? 我放咗係第四, 你呢? 你有無私校backup? 會否再叩門? 是仔/女?

原帖由 Maychua 於 09-6-6 14:59 發表
請問:
基督教宣道會灣仔堂基道小學

band 几呀?
掂唔掂?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

我都係第四志願....但係我會叩下門先, 我冇私校backup. 我個係女.

咁你又會叩邊幾間呢? 可否交流吓!
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆 2# Maychua 的文章

我想叩頭三志願, 就係st mary, 同兩間油天. 你呢?

我都會試叩St. Mary (但知機會好微), 另外係循道.  舊及新油天 - 咁你今天是否已取表呢

原帖由 Maychua 於 09-6-7 00:14 發表
我想叩頭三志願, 就係st mary, 同兩間油天. 你呢?

回覆 1# Crabtree 的文章

我取哂表了, 唯獨是st mary 唔派表, 你唔好哂氣, 6月11日打去問.

咁!  即係我要11/6打去問學校, 但我相信係石沉大海的, 所以我會努加叩循道!  希望大家都成功叩到心儀學校.  記得上嚟報料呀!

原帖由 Crabtree 於 09-6-7 12:20 發表
咁!  即係我要11/6打去問學校, 但我相信係石沉大海的, 所以我會努加叩循道!  希望大家都成功叩到心儀學校.  記得上嚟報料呀!

循道好似唔派表格.

I know but I must try.  No regret!

叩d冇選過的學校應該好難. 況且循道好少好少位....仲難過st mary.

我都知, St. Mary無叩門位, 知情人講 - 即使有都會留番比之前第一輪有選佢, 而高分的人, 再或者留比校內之職員等.
所以我無叩油天, 因從未選過它, 相信都無機會interview.
咁你到今日為止, 叩了那幾間?

原帖由 Maychua 於 09-6-8 18:35 發表
叩d冇選過的學校應該好難. 況且循道好少好少位....仲難過st mary.

吓, 咁鬼黑暗既....我只係叩左油天, 星期三見面. 其他未交表, 星期三一次過交哂佢.
‹ 上一主題|下一主題